Ha visszahozzák a sorkötelezettséget, nekem is kell mennem (27 éves)?
Nagyon jót tenne valóban, megtanulnák elfogadni, hogy a felettes nulla IQ-jú barmokat tisztelni kell, mertcsak.
Mindig az olyanok ugatnak a sorkatonaság visszahozása mellett, akik a fotelban isszák a napi 2 kőbányait 100 kilósan, egy fekvőtámasz sem menne nekik, de szpjanak a fiatalok, mert ők krvakemények a panel negyedikről ugatni nekik :D
Én nem foglalok állast a sorkatonasággal kapcsolatban, csak kérdeznék valamit.Nem szándékozok felsorolni az összes országot ahol a sorkatonaság kötelező, csak három példát említek.
Svájc, Norvégia, Svédország.
Ezekről az országokról mi a véleményed/véleményetek?
8.: Van. És miért is nem kéne hogy legyen?
Engem az alja proli népség szivatott eleget az iskolás éveim során. Még egyszer ugyanezt nem csinálják meg velem. Inkább vinném az egész bagázst a túlvilágra magammal együtt, minthogy valami idegroncs mentális beteg legyen belőlem, miközben a bunkó csak simán menjen haza, és a való világot nézze nagy büfögések közepette.
"valami idegroncs mentális beteg legyen belőlem"
Van olyan érzésem hogy az már megtörtént :D
13.:
""valami idegroncs mentális beteg legyen belőlem"
Van olyan érzésem hogy az már megtörtént :D"
Örülhetsz is neki. Na az ilyen lelkivilágú emberektől szeretném magamat távol tartani!
Azzal azért csak tisztában vagy, kérdező, hogy akik olyan pozícióban dolgoznak a katonaságnál, hogy már másoknak "dirigálhatnak" ők egyáltalán nem tanulatlan, buta, semmihez sem értő suttyók.Sőt, ennek pont az ellenkezője igaz.
Ez is egy munka, amihez le kell tenni eredményeket az asztalra, szakértelmet és tanulást igényel.Attól, hogy te ezt nem látod át vagy nem ismered el, még nem igaz az, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!