Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az oroszoknak miért olyan...

Az oroszoknak miért olyan fontos az az ócska kohóüzem? Miért nem veszik blokád alá aztán szevasz irány Odessza meg a többi fontosabb város?

Figyelt kérdés

[link]

Azzal érvelnek, hogyha ezt a rozsdás műhelyt elfoglalják, akkor megteremtik az összeköttetést a Krím és Kelet-Ukrajna között.

Könyörgöm! Ezen a kis üzemen múlik? Ez olyan mintha sz**rá gyúrt 120 kilós testépítőként a zacskó alján lerakódott negyedkanál tömegnövelőt is még meginnám, hátha izmosabb leszek. Rohadtul nem számít az már!

Nem lenne egyszerűbb blokád alá venni egy beugró zászlóaljjal és a többiek meg mehetnének fontosabb helyekre harcolni? Olvastam, hogy egy csomó harccsoportot lefoglal. Ez a kis hátsó kerti fészer?

Csak az időt húzzák ezzel!

2022. máj. 3. 20:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
63%
#18 Ahogy a 19 írta, én is azt hallottam, hogy olyan gyorsan körbezárták a ruszkik a várost, hogy nem tudtak lelécelni. Állítólag franciából vannak ott elég sokan, és meg is próbálták őket egy idegen-légiós kommandóval kimenekíteni őket, de a muszkák elintézték őket. A kikötő is sokáig az azovosoké volt, ezért kívülről egy görög hajó próbált meg humanitárius segélyszállítás címszó alatt bejutni, de nem hallgatott a többszöri felszólításra, ezért a ruszkik segbedurrantották. Így már kezd értelmet nyerni, hogy mikron miért is telefonálgatott nap rendszerességgel Putyinnak, és követelte állandóan a humanitárius folyosót, meg hogy harmadik országba távozhassanak a védők. Állítólag 400 NATO országbeli katona van még a pincékben, sok magas rangú tiszt is, majd végén kiderül hogy mindegyik 30 éve zaklatta a titkárnőjét, aki végül később a gyerekei anyja lett az esküvő után, és ez annyira megviselte az összes kemény katonát, hogy egy ukrán légópincébe bujdostak a szégyenükbe. Különben ha minden igaz, az ukránok márc 4.-én akarták lerohanni dombaszt, ezért is gyűlt ott össze a teljes ukrán haderő, ezeket irányították volna Mariupolból a NATO tisztek. Szerintem 9-ig Putyin összefogdossa őket,ezért is nagy sietség, és a díszszemlén bemutatja őket, és bejelenti, hogy innentől kezdve vége a különleges műveleteknek, és innentől felszabadító háború lesz, általános mozgósítással, hadiállapottal. Majd beetetik a népet, hogy igazából a NATO harcol Ukrajnában a nácikkal karöltve, és szent kötelessége az orosz népnek, hogy ez alól felszabadítsa az ukrán népet.
2022. máj. 4. 08:37
 22/22 anonim ***** válasza:
77%
08:37: szerintem csökkentsd a drogot. Ártalmas.
2022. máj. 4. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!