Hogy kell elképzelni egy honvédségi toborzó irodát belülről?
Figyelt kérdés
Bemegyek, oszt katonai ruhában lévő emberek fegyverrel a kezükben kizavarnak? 😂
Hogy zajlik a jelentkezés? Nem katnonának, hanem gépkocsivezetőnek szeretnék jelentkezni.
Nem lesz gáz, ha csak úgy betoppanok és mondom mit szeretnék?
Hogy kell elképzelni ezt, van valami iroda ott vagy mi?
18 éves vagyok és nem tagadom, picit félek csak úgy bemenni oda, nem tudom hogy zajlik egy ilyen jelentkezés.
Olyan idegen nekem ez az egész😅
Egyébként van C kategóriás jogsim, Gki bár az elvileg a honvédséghez nem kell, emelőhátfal kezelői, sofőrkártya, szóval kb minden adott.
#Már nagyon régóta halogatom, pedig nagyon tetszene ha felvennének oda
2022. ápr. 28. 20:47
1/9 anonim válasza:
Ja, igen. Bent van egy kopasz szigorú tekintetű fószer katonai ruhában, rád ordít hogy mit akarsz, majd mikor válaszolsz hogy gk vezető akarsz lenni, megfogja a nyakadat és ki vezet a hátsó udvaron lévő Krazhoz, kezedbe ad egy térképet aztán zsa Ukrajna.
2/9 A kérdező kommentje:
😂😂
De most komolyan!?
2022. ápr. 28. 21:02
3/9 A kérdező kommentje:
Mármint hogy komolyan kérdezem.
2022. ápr. 28. 21:03
4/9 anonim válasza:
Komolyan is válaszoltam. Vagy a tapéta színét is megmondjam?
5/9 A kérdező kommentje:
Jó, akkor holnap leírom én milyen volt...🙄😤
2022. ápr. 28. 21:19
6/9 anonim válasza:
Bemész, köszönsz. Megkérdezik miért jöttél, leültetnek, kérdeznek miért jöttél, milyen kérdéseid vannak és válaszolnak rá, kapsz egy általános tájékoztatást. Senki sem fog veled üvöltözni, sem gépfegyveres katonák nincsenek. Normális emberek vannak a toborzó irodákban akiknek az a feladatuk hogy az érdeklődőket útba igazítsák.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 köszi
2022. ápr. 28. 21:42
8/9 anonim válasza:
Normális iroda, a falon vannak ilyen olyan buzdító plakátok. van egy szék egy íróasztal azon számítógép ami mögött ül egy egyenruhás fószer felé lehet kérdéseket feltenni illetve ő fog útbaigazítani stb.
9/9 anonim válasza:
Amúgy széoen felmész az irány a sereg.hu-ra ott a telefonszám oszt megkérdezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!