Örültem, hogy megúsztam a sorkatonaságot.
Erre most világháború lesz, hát lehet egy ember ekkora peches???
Az oroszok nekem sokkal szimpatikusabbak, nagyon úgy tűnik, hogy igazuk van. Pl. a legnagyobb szemétládák mind szélsőségesen ukránpártiak, ez sokat elmond. A szélsőjobbosok nagyon oroszpártiak, és általában ők ezerszer tájékozottabbak az eseményekről. Az ukrán katonák sokkal kegyetlenebbek, és a konfliktust is ők kezdték el. Soviniszták, a békekötésre sem hajlandók, és a fél országuk lopott.
Az oroszoknak sokkal radikálisabbnak kellene lenniük, ha eredményt akarnak. Az atombomba nem nagy ügy amúgy, semmi problémát nem okoz, már több ezret robbantottak a világban.
9! Tényleg? és mondjuk Jemen vagy Líbia mióta a szomszédunk? Több százezer jemeni menekült van Magyarországon?
Gyakorlatilag MINDENRE hatással van! Konkrétan ha kimégy egy búzamezőre, még ott is érződik a háború hatása, mert a műtrágya ára fölment a háború miatt! Bocs de hogy lehetsz ilyen marha, hogy azt mondod nem lesz hatással ránk?
Ennek már nagyobb hatása van mint 18 lv uniós tagságnak vagy a covidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!