Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háború Ukrajnában.Mit gondolto...

Manly kérdése:

Háború Ukrajnában.Mit gondoltok róla ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 26. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem a mi dolgunk.
2022. ápr. 26. 18:10
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
1! Persze mert semmi hatással nincs ránk! 🤣
2022. ápr. 26. 18:12
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Semleges véleménnyel vagyok róla, pontosan tudom mit csináltak az ukránok 8 évig de az oroszok sem teljesen ártatlanok.
2022. ápr. 26. 18:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Örültem, hogy megúsztam a sorkatonaságot.

Erre most világháború lesz, hát lehet egy ember ekkora peches???

2022. ápr. 26. 18:15
 5/19 A kérdező kommentje:
Világháború nem hinném, pláne atommal.
2022. ápr. 26. 18:25
 6/19 anonim ***** válasza:
33%

Az oroszok nekem sokkal szimpatikusabbak, nagyon úgy tűnik, hogy igazuk van. Pl. a legnagyobb szemétládák mind szélsőségesen ukránpártiak, ez sokat elmond. A szélsőjobbosok nagyon oroszpártiak, és általában ők ezerszer tájékozottabbak az eseményekről. Az ukrán katonák sokkal kegyetlenebbek, és a konfliktust is ők kezdték el. Soviniszták, a békekötésre sem hajlandók, és a fél országuk lopott.

Az oroszoknak sokkal radikálisabbnak kellene lenniük, ha eredményt akarnak. Az atombomba nem nagy ügy amúgy, semmi problémát nem okoz, már több ezret robbantottak a világban.

2022. ápr. 26. 18:34
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Nagy hatással nem lesz ránk. A világban valahol mindig van háború.
2022. ápr. 26. 19:21
 8/19 anonim ***** válasza:
38%
Jól van 8-as menj szépen vissza a gumiszobába.
2022. ápr. 26. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
10, te meg menj valami ballib hírportálra, és nézegesd hősödet, az idegbeteg Jeszenszkyt. Ennyi az érvrendszeretek...
2022. ápr. 26. 19:46
 10/19 anonim ***** válasza:
54%

9! Tényleg? és mondjuk Jemen vagy Líbia mióta a szomszédunk? Több százezer jemeni menekült van Magyarországon?

Gyakorlatilag MINDENRE hatással van! Konkrétan ha kimégy egy búzamezőre, még ott is érződik a háború hatása, mert a műtrágya ára fölment a háború miatt! Bocs de hogy lehetsz ilyen marha, hogy azt mondod nem lesz hatással ránk?

Ennek már nagyobb hatása van mint 18 lv uniós tagságnak vagy a covidnak.

2022. ápr. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!