Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kinek a pártján állsz?

Kinek a pártján állsz?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 23. 12:38
A kérdező szavazást indított:
Oroszország
Ukrajna
56 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
21%
usa , hunter a barátom és ha ő gazdagodik akkor én is
2022. ápr. 23. 12:43
 2/33 anonim ***** válasza:
71%
Semleges vagyok.
2022. ápr. 23. 12:53
 3/33 anonim ***** válasza:
83%

Így nagyon kisarkítva Ukrajna.

Azonban én itt élek a határ mellett. Jártam már kint több 100 alkalommal. És én nem láttam azt a demokratikus ukrajnát, amit felkapott az egész világ. Még korruptabbak, mint a mi rendszerünk. Egy romhalmaz az az ország. Főleg alapból mi külföldiek tartjuk fenn a gazdaságukat. Rendszeresen jártunk ki vásárolni több ezren, tankolás, édesség, pia, festékek és sok minden más. Valamint ami az igazán érték volt, amiért valóban sokan kimentek az az volt ami esetleg már az EU ban is be volt tiltva. Különböző mérgek (védett állatok számára), permetszerek meg miegymás. Nagyon sok ilyen dolgot árulnak. Behozni meg kb bármit lehetett ha fizettél. Meg ment ott olyan hamisítás, amit kína megirigyelne.

Azt a több tonna csempész cigit is simán hordják befele. Néha "elkapnak" egy egy szállítmányt, de annyi. Annak kb 50szeresét hordják befele hetente.

Ez Ukrajna...

Majd most, hogy az Oroszok megtámadták hirtelen annyira liberálisok lettek, meg demokratikusok. A csúnya Oroszok meg vinnék a korrupciót.

Félreértés ne essék. Örülnék ha nem pattognának az Oroszok, mert így nem is lehet kijárkálni olyan könnyen. De tévhitekbe ne essünk már.

Nemrég még minket is fenyegettek az ukránok, meg az ottani magyarságot is. Most meg szegény gyámoltalan ukránok...

2022. ápr. 23. 12:56
 4/33 anonim ***** válasza:
39%
Egyik oldalon sem. Sőt szerintem az lenne a legjobb, ha ebbe a háborúba mindkét fél belerokkanna annyira hogy elgondolkozzanak a "hogyan tovább"-on.
2022. ápr. 23. 13:04
 5/33 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettő rossz!
2022. ápr. 23. 13:06
 6/33 Koplárovics Béci ***** válasza:
10%
A józan ész pártján, de azon egyik jelzett ország sincs, úgyhogy...
2022. ápr. 23. 13:10
 7/33 anonim ***** válasza:
83%

Az Ukrán lakosságén.

A katonaság le van szrva, azok mindenhol degeneráltak.

Szerencsétlen lakosság szívja meg a legjobban ezt az egészet, idős nénikék, bácsikák, gyerkőcök, kisállatok...na meg a katonáskodásra kényszerített férfiak, akik nem léphetnek le.

2022. ápr. 23. 13:11
 8/33 anonim ***** válasza:
27%

Ez nem liberalizmus vagy korrupció kérdése. Hanem népirtást végrehajtani akaró és népirtást elszenvedni nem akaró oldal kérdése. A világ összes csempészcigije se változtat semmit a bucsai mészárláson, vagy Kijev bombázásán, vagy a mariupoli mészárláson, aminek még csak a felszínét ismerjük, de már az is borzalmas. Stb.

2022. ápr. 23. 13:15
 9/33 anonim ***** válasza:
81%
Zelenszkij elég sokáig húzgálta az oroszlán bajszát. Sajnálom az ukrán lakosságot, de a Zelenszkij egy elég nagy szemétláda.
2022. ápr. 23. 13:29
 10/33 anonim ***** válasza:
74%

Az ukrán lakosságot nagyon sajnálom.

Viszont a ruszkiknak drukkolok, mert ha nem ők győznek, nem lesz egyensúlyban a világ.

(Zelenszkij pedig kb. forduljon föl mielőbb.)

2022. ápr. 23. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!