Elhanyagolható ez a mennyiség. Az ukrán propaganda mondja ezt az esetek 90%-ban.
Azt miért nem mondják, hogy az ukránok irtottak a donbaszi oroszokat, de Karpataljan a magyarokat is verik, elnyomjak őket, az ukrán nyelvtorvennyel is. Szóval nem kell ezt az ukrán kamu kormányt támogatni. Az sem igaz, amit kérdeznek. Amerikai bábok, tönkre akarják tenni Oroszország gazdaságát, karöltve EUval, erről szól minden. Csak abba gondolj bele, miért akar UsA fegyvert adni nekik, meg mindenféle katonai támogatást? Meg abba, hogy usa sosem a saját területén háborúzott, mindig messze onnan. Líbia, Irak Afganisztán, Szíria, anno Vietnam.
2022. ápr. 23. 12:21
12/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megerőszakolnák őket, csak most mindent rájuk akarnak fogni.
2022. ápr. 23. 12:32
13/22 anonim válasza:
10. Azért szeretett a feleségem :)
2022. ápr. 23. 12:42
14/22 anonim válasza:
Ezt miért kell minden nap megkérdezni?
2022. ápr. 23. 13:37
15/22 anonim válasza:
Kanosság, erőfölény, gyűlölet és lehetőség. Ha ez a négy dolog megvan, akkor sajnos szexuális erőszak is megjelenik a nagy számok törvénye alapján.
2022. ápr. 23. 20:45
16/22 anonim válasza:
Szerintem mert egy rövid idő után náluk elmegy a kontroll, és fékezhetetlenné válnak. De lehet, hogy alapból erre is uszítják őket.
2022. ápr. 23. 21:06
17/22 anonim válasza:
Nem vagyok álszent, háborús helyzetben én is simán megtenném. Ahogy civilt is ölnék ételért gondolkodás nélkül. Ez az állatvilágban is így van, a ragadozó elejti a prédát, az erősebb állat bántja a gyengébbet. Lehet nyugodtan ítélkezni...
2022. ápr. 23. 21:10
18/22 anonim válasza:
Èn nő vagyok,de a férjem szerint így vezetik le a stresszt
2022. ápr. 23. 21:28
19/22 anonim válasza:
Van a háborúknak egy bizonyos pszihológiája, megalázzák a legyőzötteket hogy elvegyék a kedvüket mindentől, meg akarják törni a morált. Sajnos ez egy ilyen világ.
2022. ápr. 23. 21:58
20/22 anonim válasza:
Ez kb. akkora rejtély, mint az, hogy ukrán katonák miért erőszakolnak meg ukrán nőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!