Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most minek írnak ki megint...

Most minek írnak ki megint ennyi sorkatonás kérdést?

Figyelt kérdés

Nagyjából semmi értelme. Mindenesetre aki ennyire szeretné bevezetni, az gyakorlásképpen szaladjon már ki a szomszédba és szerezzen egy kis tapasztalatot vagy villogtassa meg sorkatonai szolgálata alatt gyűjtött hatalmas tudását.

Az ilyen aki támogatná a bevezetését miért nem dugul inkább el a fr.ncba?

2022. ápr. 21. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2%
Talán mert az orosz-ukrán helyzet hamarosan világháborúvá eszkalálódhat, és nem ártana felkészíteni rá a népet.
2022. ápr. 21. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
5%
Mert el kéne már foglalni a népirtó ukránokat.
2022. ápr. 21. 14:25
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Az lmbtq kérdések kezdenek egyre uncsibbak lenni, a muszlimos kérdések már évek óta kimentek a divatból, a katonásdi viszont most aktuális megint és a trollok a szart is kipaszírozzák a témából.
2022. ápr. 21. 14:25
 4/14 Shai-Hulud ***** válasza:
80%

"villogtassa meg sorkatonai szolgálata alatt gyűjtött hatalmas tudását."

Akárhogy is gúnyolódsz, én hatalmas hasznát vettem ennek a tudásnak. amit a katonaságnál sajátítottam el.

Ja nem, lőni nem tudok, összesen kétszer volt csúzli (fegyver) a kezemben. Viszont a "motoros fókát" mesterien tudom kezelni!

Ez biztos megélhetést nyújt bármilyen időkben.

:-)

2022. ápr. 21. 14:27
 5/14 A kérdező kommentje:

Aki harcolni akar, az mehet most is, semmi akadálya.

Egy komplett országot meg nem fognak besorozni.

2022. ápr. 21. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Te is érzed kérdező, itt a többnyire a faaszpajtások nácijai tobzódnak. Akiket vert az apjuk, akiknek nincs egészséges önértékelésük, nincs nőjük, és akik szerint csicskának lenni szexi. Ja, és akik akkora hazaárulók, hogy bármely oroszt leszooopnának.
2022. ápr. 21. 14:29
 7/14 A kérdező kommentje:
4-es: Katonaság nélkül nem tanultál volna meg felmosni? Vagy nem olyan profi módon?
2022. ápr. 21. 14:30
 8/14 Shai-Hulud ***** válasza:
88%

@7

Jólvanna, akkor nem eléggé hallatszott ki a soraim közül az irónia...

Komolyabban: finoman mondva nem sok értelme volt a sorkatonai szolgálatnak.

2022. ápr. 21. 14:33
 9/14 A kérdező kommentje:
6-os: Meg az a sok alkoholista vén fax majom, akik a kocsmaasztal mellett egy üveg Borsodi társaságában párás szemmel gondolnak életük legdicsőbb korszakára, amikor úgy érezték, voltak valakik. Vagy utólag úgy gondolják.
2022. ápr. 21. 14:33
 10/14 A kérdező kommentje:
8-as: De, értettem az iróniát. Bár ezt a kifejezést már nagyon régen hallottam és megörültem neki, hogy valaki ismét eszembe hozta. Nekem hál' istennek teljesen kimaradt az életemből ez a felesleges bohóckodás és egyáltalán nem bánom.
2022. ápr. 21. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!