Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Biofegyver háború van Nyugat...

Biofegyver háború van Nyugat és Kelet között?

Figyelt kérdés

A 2 éves “pandémia” után a konfliktus fegyveres konfliktussá eszkalálódott Nyugat és Kelet között.

Azt figyelembe véve, hogy milyen szinten van a biofegyver, mesterséges kórokozók fejlesztése, mennyire elképzelhető, hogy egymást rejtetten támadják ilyesmikkel? A rejtetten azt értem, hogy speciális ügynökökkel vetik be ezeket a járványokat, akiknek utólag majd ellenszert adnak vagy nem.

A utóbbi időben azt vettem észre, hogy mindenki szharul van a környezetemben. Mindenkinek van valami baja, problémája, szinte folyamatosan beteg.

2022. ápr. 21. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Semennyire nincs, mert a biológiai fegyvereknek van egy olyan kellemetlen mellékhatása hogy nem állnak meg az országhatárokon. Lehetne mondani, hogy bezzeg az egyik oldalnak van rá oltása - a covidnál is láttuk mekkora az oltási hajlandóság...

Bár látom sikerült egy konteóba gyúrnod a covidot és a háborút. Nem vagy a hihetetlen magazin főszerkesztője? 😂

2022. ápr. 21. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

1

Hát Kína elég ügyesen kezelte a járványt, ott volt a legkevesebb fertőzés. Tehát mégsem ugrott át az országhatáron.

2022. ápr. 21. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen

És közben még kemtréleznek is a gyíkemberek, meg átprogramozzák az agyunkat az Echelon rendszerrel.

Kicsit az agyadra ment Molnár F. Árpád.

2022. ápr. 21. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:

3

[link]

Nem, én csak olvasom a híreket és tájékozódom.

Most például hepatitis járvány “lett”.

2022. ápr. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!