Igaz hogy a donbasszi offenzíva is totális csőd eddig?
"Egyébként miért véditek annyira az oroszokat? Elfelejtettétek, hogy hányszor hátbaszúrtak már minket is? 56 sem volt még olyan régen."
Nem vagyok oroszbarát egyáltalán, de 56-ban kimondottan az USA szúrt hátba minket. Ígérték a segítséget ha kirobbantjuk a forradalmat aztán segítség semmilyen formában sem jött de jöttek helyette szovjet tankok
"tankokkal bombáz"
látom van itt a szakértő is 🤣🤣🤣
#25: Az átlagos értékelésidet elnézve nem én vagyok az, aki mindenhez is síkhülye.
Szokás szerint mellébeszélsz, amikor valami nem tetszik.
Mindkét oldal izomból tolja a dezinformációs háborút is az első pillanattól kezdve. Azt láttuk, hogy az orosz első hullám kudarc volt (nem tudták az ukrán politikai vezetést 1-2 nap alatt megbuktatni), a második hullám Kijev környéki műveleti szintén (nem tudták bekeríteni Kijevet, hogy azzal gyakoroljanak nyomást).
Hogy a 3. felvonással mi lesz a helyzet - két nap alatt nem lehet belőle következtetést levonni, legkorábban talán 2 hét múlva.
"Éppenséggel hogy pont azért tartják félelmetesnek, mert ez képes leszedni a javelint. egy komplex több területet lefedő multifunkciós fegyverrendszer ami képes légi és földi célpontok megsemmisítésére és kiváló város küzdelemre. Ezért kapta a terminátor becenevet."
Butaságokat írsz, mert nincs olyan harci jármű, ami ellen nincs megoldás, főleg egy utcai harcban, amikor nem tudni honnan lőnek akár több páncéltörő rakétát is egyszerre. Másrészről pedig, gondolom nem végtelen a lőszere. Valójában pedig csak egy koporsó. Pl egy 155mm ágyu ellen sokat nem ér, nem beszélve ha több üteg van felsorakoztatva. Vadászgépek, drónok Stb...stb!!! De Te mint oroszbarát szerint brutális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!