Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Zelenszkij képes lenne letagad...

Zelenszkij képes lenne letagadni az ukrán hadsereg veszteségeit?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy 3000 ezer embert vesztett eddig az ukrán hadsereg, az oroszok szerint viszont 23 ezret:

[link]

Plusz civileket is.

2022. ápr. 20. 16:52
A kérdező szavazást indított:
Hazudik mint a vízfolyás.
Zelenszkij soha nem hazudna.
28 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ugye ez elég erős lista, mert nem egy bedobott szám, meg ukrán mesedélután, hanem konkrét neveket tartalmaz. Szóval jó eséllyel hiteles. Tehát valószínűleg az ukránok több embert vesztettek, mint az oroszok, vagy max hasonló a nagyságrend.
2022. ápr. 20. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"Drágám, a szemednek hiszel vagy nekem?"
2022. ápr. 20. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 hm, ezt a mondatot egy swingertörténetben hallottam 😂
2022. ápr. 20. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét oldal folyamatosan hazudik a veszteségeket illetően - a sajátját csökkenti, az ellenségét nagyobbnak bemutatva. Nincs új a nap alatt, az összes háborúban ez volt amióta világ a világ.
2022. ápr. 20. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Háborúkban mindig minden harcoló fél túlozza az ellenfél veszteségeit, és elhallgatja a sajátjait. Most így van.
2022. ápr. 20. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az oroszok nem hazudnak. Minek hazudnának?
2022. ápr. 20. 18:14
 7/7 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Pontos link van arról, ahol az elesett / hadifogságba esett Ukránokat vezetik, nem csak annyi, hogy az Orosz Hadsereg Telegram csatornája, mert ott is ezer poszt van naponta.
2022. ápr. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!