Melyik a mai legjobb tank?
Nekem a Leclerc, leopard 2, M1, challenger 2 közül tűnik valamelyik a legjobbnak, az orosz tankok egyáltalán versenyezhetnek ezekkel a típusokkal, az Ukrajnában látottak után?
Illetve a fent említett típusok közül melyik a legjobb?
Legfejlettebb jelenleg az Armata de abból csak egy maréknyi létezik, valószínű sokáig nem is fog több. (a ruszkiknak nincs pénzük a sorozatgyártásra)
#9 a Leo 2 egy export piacra tervezett tank. Igazából nem több az orosz t72 seknél csak lánctalpon mozgó valami, ami éles harci helyzetben lebőg (például szíriában)
Ha a védelmet nézzük, közel azonos szinten vannak a nyugati tankok. A tűzerő és mobilitás viszont a Leo2 felé dönti a mérleget. Ami miatt szerintem még kiemelkedő, az a fejlett technológia. A felderítés és tűzvezetés terén nincs jobb nála jelenleg.
Tudom nem ide tartozik, de a legjobb választás volt a honvédségnek. Támadni nyilván nem fogunk, de ezeket a tankokat beásva (a megfelelő támogatással) lehetetlen kiszedni.
Ha fejlett technológia akkor már inkább a Type10-et említeném :)
Nekünk meg teljesen jó a leopard 2.. nem oszt nem szoroz, hogy milyen tankjaink vannak/lesznek.
Orosz tankok persze hogy lejáratják őket hirtelen minden ami orosz az rossz lett.
Olyan meglepő hogy lőnek ki tankot a háborúban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!