Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kirostáltam a vásárolt szemesk...

Kirostáltam a vásárolt szemeskávét, amiben nagyon sok apró 5-6mm-es rossz minőségű és különböző színű kávét találtam. Kb.15% . (SEGAFREDO INTERMEZZO SZEMES KÁVÉ (1KG) Fájt a gyomrom tőle. Melyik a legjobb szemes arabika kávé?

Figyelt kérdés

#Arabika kávé
2022. márc. 1. 11:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Tessék?
2022. márc. 1. 11:18
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Csak nem értesz a kávékhoz! Ne erölködj, neked nem való minöségi kávé!
2022. márc. 1. 11:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
azt vagod hogy a porkoles sokszor nem egyenletes? meg a daralas se
2022. márc. 1. 11:49
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

mivel rostáltad ki a kávészemeket???

Szerinted mindegyik ISO előírás szerinti nagyságú, vagymi? :-D

2022. márc. 1. 12:07
 5/18 Péter bátyó válasza:
52%
Nomármost mitől fájt a gyomrod? A rostálástól? Vagy megetted a 15%-os "selejtet"? Esetleg lefőzted? (Bocs, a nagyképű beszólásokból úgy látom, vannak itt IGAZI szakértők, ezért helyesbítek: lekészítetted? Ugyanis majd ők mondják, hogy a kávét nem főzzük, hanem készítjük ;-) )
2022. márc. 1. 12:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kirostáltad? Mivel? Van kávé-rosta?
2022. márc. 1. 15:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szégyelled ide kiírni??? Légyszi ne privizgess, mert ELVBŐL nem reagálok senkinek priviben.

Nagyon tájékozatlan vagy kávé ügyben! Ha te olyan kávét akarsz venni, amiben egyetlen törött szem sincs (nem értem, ennek mi a jelentősége...), akkor 4-5x-ös áron (a sega-hoz képest) keress kézműves kávékat....

2022. márc. 2. 10:45
 8/18 A kérdező kommentje:
Szűrő tállal rostáltam át. Az apraja nem volt törött. Lehet, hogy nem rostálták át. Sajnos képet nem lehet feltölteni róla. Az apró szemekből nem lehet jó kávét főzni. Ha látom, hogy mennyi az apró kávészem benne nem veszem meg.
2022. márc. 2. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

8: továbbra sem érted, ugye...?

Miért lenne más 2 db törött szem íze, vagy koffeintartalma, mint egy egészé...??? :-))))

A kávé is ugyanolyan termés, mint egy alma, vagy egy körte, vagy egy barack. Nincs két egyforma szem....

2022. márc. 2. 17:45
 10/18 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy az apró szemek nem voltak töröttek, hanem 4-5 mm-es kávébabok voltak. Ez csak az én tapasztalatom volt. Szerettem volna minőségi arabika szemes kávé tapasztalatokról olvasni olyanoktól, akik értenek a kávékhoz. Azoknak a véleménye nem érdekel, akik kannás borokon nevelkedtek és mindegy mit isznak.
2022. márc. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!