Milosevic, most Zelenszkij hogy bírták kiállni, hogy szétbombázzák, lerombolják az országukat? Miért nem mondták azt, hogy na akkor inkább félreállok és fejezzük be a háborút, pusztítást?
Nos már megint ott tartunk, mint az óvodában, de óvó néni, a Pistike is dobált...
Nem mondtam, hogy az USA jobb.
Azt mondtam, hogy EZÉRT a háborúért Oroszország, konkrétabban Putyin a felelős.
Valószínűleg őt sem fogják felelősségre vonni, mint ahogy Nixont, Bush-t, vagy Obamát sem.
De ettől még EBBEN a háborúban Oroszország az agresszor, és neki kell kivonulnia Ukrajnából. Minden másról ez után lehet szó.
Oroszország az agresszor, de leginkább Ukrajna szenvedi meg most a háborút, ott folynak a harcok.
'99-ben is hiába a NATO volt az agresszor, Szerbia volt, ami pusztult, szenvedett.
Húsz évvel vetette, veti őket vissza a háború. Óriási károk keletkeztek. A halottakat pedig már soha semmi nem hozza vissza.
Oroszország az agresszor és ugyan elkerülik őt a háborús pusztítások, viszont ő is nagyon megsínyli a szankciók, nyugati elszigetelés miatt, ott is húsz évvel visszaveti az ország fejlődését a háború. Másrészt súlyos veszteségek, legalább tízezer elesett orosz katona is van a háborúban, míg 1999-ben a NATO nulla emberveszteséggel végigvitte, megnyerte a háborút. Putyin nagy hibát követett el ezzel a háborúval, szerintem az oroszországi lakosság is ellene fog fordulni.
Tisztában vagyok vele, hogy Szerbia nem volt ártatlan.
De Ukrajnáról sem gondolom, hogy ártatlan lenne a mostani konfliktusban.
De ez még nem jogosít fel senkit, egyik nagyhatalmat sem, hogy háborút indítsanak ellenük, bombázzák a városaikat, területeket szakítsanak el.
37# ahhoz mit szólnál ha 200 millió ember a nyugat miatt szenvedne csak mert jó ötletnek tűnik szankcionálni oroszországot
(európa meg megfagy mert nincs gáz)
ez nem válasz a kérdésre.
Amúgy a gáz miatt ne aggódj, mert ha hagyod magad zsarolni, akkor zsarolni is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!