Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milosevic, most Zelenszkij...

Milosevic, most Zelenszkij hogy bírták kiállni, hogy szétbombázzák, lerombolják az országukat? Miért nem mondták azt, hogy na akkor inkább félreállok és fejezzük be a háborút, pusztítást?

Figyelt kérdés
Sok emberéletet, épületet, infrastruktúrát meg lehetett volna menteni.

2022. ápr. 11. 23:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
24%
30# ragozzuk hogy az USA mit is csinál a világháború vége óta úgy kb folyamatosan?
2022. ápr. 14. 20:52
 32/51 Shai-Hulud ***** válasza:
91%

Nos már megint ott tartunk, mint az óvodában, de óvó néni, a Pistike is dobált...

Nem mondtam, hogy az USA jobb.

Azt mondtam, hogy EZÉRT a háborúért Oroszország, konkrétabban Putyin a felelős.

Valószínűleg őt sem fogják felelősségre vonni, mint ahogy Nixont, Bush-t, vagy Obamát sem.

De ettől még EBBEN a háborúban Oroszország az agresszor, és neki kell kivonulnia Ukrajnából. Minden másról ez után lehet szó.

2022. ápr. 14. 20:59
 33/51 A kérdező kommentje:

Oroszország az agresszor, de leginkább Ukrajna szenvedi meg most a háborút, ott folynak a harcok.

'99-ben is hiába a NATO volt az agresszor, Szerbia volt, ami pusztult, szenvedett.

Húsz évvel vetette, veti őket vissza a háború. Óriási károk keletkeztek. A halottakat pedig már soha semmi nem hozza vissza.

Oroszország az agresszor és ugyan elkerülik őt a háborús pusztítások, viszont ő is nagyon megsínyli a szankciók, nyugati elszigetelés miatt, ott is húsz évvel visszaveti az ország fejlődését a háború. Másrészt súlyos veszteségek, legalább tízezer elesett orosz katona is van a háborúban, míg 1999-ben a NATO nulla emberveszteséggel végigvitte, megnyerte a háborút. Putyin nagy hibát követett el ezzel a háborúval, szerintem az oroszországi lakosság is ellene fog fordulni.

2022. ápr. 14. 21:12
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
33# 99'-be pont nem szerbia volt az ártatlan fél nemtudom rémlik e miért is tört ki a délszláv háború
2022. ápr. 15. 08:05
 35/51 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy Szerbia nem volt ártatlan.

De Ukrajnáról sem gondolom, hogy ártatlan lenne a mostani konfliktusban.

De ez még nem jogosít fel senkit, egyik nagyhatalmat sem, hogy háborút indítsanak ellenük, bombázzák a városaikat, területeket szakítsanak el.

2022. ápr. 15. 09:31
 36/51 anonim ***** válasza:
0%
35# azt nem tudom észre vetted e hogy ez az eddigi elgkevesebb civil áldozatot követelő háború az meg hogy az ukránok mocskos módon civilek közé bújnak had ne az oroszok hibája legyen már
2022. ápr. 15. 10:44
 37/51 anonim ***** válasza:
91%
36 ahhoz mit szólnál, ha mind a 40 millió civilnek menekülnie kéne, hogy a kis játszótér szabad legyen?
2022. ápr. 15. 10:51
 38/51 anonim ***** válasza:
22%

37# ahhoz mit szólnál ha 200 millió ember a nyugat miatt szenvedne csak mert jó ötletnek tűnik szankcionálni oroszországot

(európa meg megfagy mert nincs gáz)

2022. ápr. 15. 12:18
 39/51 anonim ***** válasza:
91%

ez nem válasz a kérdésre.

Amúgy a gáz miatt ne aggódj, mert ha hagyod magad zsarolni, akkor zsarolni is fognak.

2022. ápr. 15. 12:25
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
39# ha nem válasz akkor mi? Ne nyaljuk már ennyire ukrajna meg a nyigat seggét mintha ők szentek lennének
2022. ápr. 15. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!