Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi előnyünk van abból, ha nem...

Mi előnyünk van abból, ha nem küldönk fegyvereket Ukrajnába?

Figyelt kérdés

Tudom elsőre hülye kérdésnek tünik, de én nem értem a fidesz propagandát. Orbán Viktor azzal kampányol egy ideje, hogy MZP küldene fegyvereket és akkor háborúba sodródunk. Az más dolog, hogy ez ugye nem igaz, MZP annyit mondott, hogy ő a NATO álláspontot támogatja. Nade... tegyük fel..

Más európai országok küldenek fegyvereket. Magyarország nem. Putinnak elborul az agya, megtámadja a NATO-t.. akkor mindenkit támadnak csak minket nem, mivel mi nem küldtünk fegyvereket?? Vagy mit gondolnak az emberek?

Mi ez a hatalmas dolog a fegyverszállítással kapcsolatban, hogy a fidesz a kampány végén erre helyezi a hangsúlyt?

Szimplán ezzel meg lehet fogni az embereket, hiszen a legfontosabb tényező a biztonság és hogy ne legyen háború? De abba nem gondolnak bele, hogy MZP de még Orbán is annyira kicsik ehhez, hogy nem rajtuk fog múlni, hogy lesz-e háború vagy nem?

Ha ennyire félnek attól, hogy Putin más országot is megtámad, akkor nem kellene inkább minden téren más európai országok álláspontját támogatni és jó kapcsolatokat építeni? Hiszen ők a szövetségeseink.

Előre is köszönöm a válaszokat és véleményeket.

Várom fideszes és ellenzékik gondolatait is.

2022. márc. 30. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, miért ragaszkodik Zelenszkij ahhoz, hogy engedjünk át fegyverszállítmányokat az országunkon. Azok a szállítmányok simán eljutnak hozzájuk más országokon (pl Lengyelországon) keresztül, neki valamiért mégis fontos, hogy MI, magyarok engedjük át. Egyértelműen csak bele akar rángatni a háborúba.
2022. ápr. 7. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!