Most komolyan! Hogy lehet ennyire béna még az orosz haditengerészet is? 😩🤦♂️
https://www.youtube.com/watch?v=RFUQBJrLQqA
Ukrajnának már egy ladikja sincs, oroszok ellenőrzik a Fekete-tengert és az egész ukrán partszakaszt. Ott a légitámogatás még működne is, mert a gerillaharcok nem a partszakaszon szoktak zajlani és mégis elsüllyesztettek egy orosz hadihajót?
Hogyan? Miért? Áhhhh!
Nem hiszem el! Ez elképesztően kínos már nekem is. És ezek akarnak a NATO-val izmozni...
Mi lesz ennek a vége? Ki fog ezután orosz fegyvert venni és eleve ki fogja ezután őket komolyan venni?
Szerintem pedig inkább valamit elk*rtak az oroszok és berobbant a szállítóhajón a lőszerraktár, ami a közelben lévő hajókat is megrongálta. Ezt pedig úgy lett lehozva a médiában, hogy ukrán siker. Még ha a Tocska hatótávja 120 km is. Kizárt, hogy fel tudják állítani úgy, hogy azt a ruszkik ne vegyék észre.
Ezt inkább elbalf*szkodták az oroszok.
" Én azt gondolnám, hogy egy olyan stratégiai fontosságú objektumot, mint ez a kikötő is volt ellátnak légvédelmi rakétarendszerrel. Hiszen elég sok utánpótlás érkezett a kikötőbe korábban is és az orosz haditengerészet hajói is használták már az utóbbi napokban. Óriási baklövés védtelenül hagyni egy légitámadással szemben. "
Ez így van. Szerintem tuti, hogy nem volt légvédelem nélkül a kikötő. Főleg úgy, hogy az oroszok pontosan tudják, hogy van tocskájuk. Na most a ruszki hajókon sokkal fejlettebb légvédelem is van alapból, mint a Phalanx. Szerintem ez valami durva baleset volt. Valamit elb*szhattak a ruszkik azon a szállítóhajón.
Ugyanez volt múltkor is, mikor orosz vadászgépek zuhantak. Aztán kiderült, hogy animáció volt, átszerkesztve volt egy videójáték jelenet.
#14 az sem mindegy melyik kikötő volt, saját "honi" vagy egy menet közben elfoglalt. Mindenesetre tény, hogy elégtelen volt a légvédelem, s a csapásmérők pontosan tudták hogy nem megfelelően biztosított az objektum (valseg' kaphattak pár használható tippet - a műholdak mindent látnak). Megjegyzem, egy Tocskát azért nem olyan könnyű leszedni - főleg ha többet indítanak egy célpontra egyszerre. Hiába szedi le a légvédelem a felét, a másik fele is szép munkát tud végezni ha egyszerre, egy időben 20-at indítanak ugyanoda.
A felvételekkel kapcsolatos kérdés, hogy a becsapódó rakétákról miért nincs felvétel - elég nagy propagandaértékkel bírna az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!