Mi lesz a sorsa a magyar t72-es tankoknak miután megérkeznek az új leopard 2a7+-ok?
Selejtezik őket.
A Magyarország által vásárolt, lebutított T-72-es exporzváltozatok már az 1990-es évek elejére elavultak.
Amúgy van jópár modernizált azért jó ha van tartalékba összesen van 300 ha jól tudom + még jópár T-55 tartaléknak mindegyik jó majd max akkor lessz eladva ha az új harckocsik száma meghaladja a 100-at mert után már nincs nagyon rájuk szükség a ruszkik is még mindig több 100 T-72-t tartanak T-55-öt meg több ezret USA is tárol régebbi Abrams-eket. Németek is tárolnak rengeteg régebbi harckocsit.
Szóval nem kell ezeket eladni
Szétlövetés / beolvasztás / eladás helyett megtarthatnák filmes kelléknek ?
Meg kellene tartani ezeket, szerintem filmforgatásokon visszahoznák az árukat. :D
Nem értem a kommentedet, szaroztam, szidtam volna a T-72-eseket ? Mire fel ez a lepontozósdi ? #5-ös voltam.
# 7
A Magyar Honvédség az 1973-tól szolgálatba állt szovjet T-72-es harckocsi erősen lebutított, olcsó, fapados T-72M és T-72M1 változatait állította csak szolgálatba.
Azaz a T-72-es tank alváltozataiból a leggyengébbeket.
A magyar T-72M ésT-72M1 harckocsik már az 1990-es években elavultnak számítottak.
9# és ez mikori adat is? Mert hogy azóta már millió fejlesztésen mentek át
(egy harckocsizó)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!