Ha a jelenlegi helyzet nem javul, valós félelem lenne a harmadik világháború, vagy csak a média pumpálja föl?
#3: Le van írva a menetrend, lásd Drábik János előadásait a YouTube-on. Először a káoszt kell világszinten létrehozni, hogy a megmaradt emberek már nagyon vágyják a békét. Akkor fogják bevezetni a becsipeléssel a totális kontrolt a teljes Földön. Aki ellenáll, halott. Ez a terv (NWO).
Ezt nem akarja se Kína, se az oroszok. Az orosz katonák szabályzatába ez bele is van írva. Szóval világháború lesz. Utálom azokat, aki ezt évezredek óta tervezik és folyamatosan dolgoznak rajta. Egy tervük nem jött be elsőre: Kína legyengítése a COVIDdal. De már megint ügyködnek. Én csak azon csodálkozok, hogy az oroszok és Kína miért nem a személyek, családok ellen megy? A fejétől (R_R) bűzlik a hal, ott kellene szétütni. Lehet, hogy most, hogy a Nemzetközi Űrállomásra felmegy két plusz orosz és lehoznak amerikaiakat, tisztább képe lesz Putyinnak a célokról. Úgy látom, az USA belső ellenzéke is nagyon fogva van, mert Musk nagyon gyorsan behódolt...Egy belső polgárháború pedig lehet, hogy megakadályozná a világégést.
(Én már nem miskároltattam a macskáimat. Minek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!