Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » 1-től 10-ig szerintetek...

1-től 10-ig szerintetek mennyire vagyunk most közel a jelenlegi helyzetben a 3.világháborúhoz?

Figyelt kérdés

a 2. világháború óta most vagyunk a legközelebb hozzá? vagy mikor voltunk? vagy esetleg szerintetek már egyáltalán nem is lesz soha világháború?

ha valaki úgy gondolja, hogy 10 az kommentelje be kérem, mivel csak 10 opciót enged a gyakori szavazásnál

2022. febr. 28. 16:16
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
80 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%

5. Jó hír, hogy Putyin az atomfegyvereket azért élesítette, mert azt hitte egy NATOs szóvivútől, hogy be akarnak avatkozni, nem azért mert durván szankcionálták

Rossz hír. hogy a NATO sajnos folyamatosan provokála Putyint. Már fegyvert is szállítanak repülőgépet, meg lefoglalják örökre orosz emberek vagyonát. Minden nap játszanak a tűzzel, ennek nem lesz jó vége. Bidenre ráfázunk

2022. febr. 28. 16:20
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Úgy látom az emberek világháború alatt nem a háború kiterjedését értik, hanem az intenzitását. Világháború akkor lesz, ha Afrika, Ausztrália, Ázsia is becsatlakozik. Egy NATO-Amerikai-Orosz háború még nem világháború, akármilyen pusztító is.
2022. febr. 28. 16:20
 3/28 anonim ***** válasza:
57%
A kubai rakétaválság idején közel volt az emberiség egy atomháborúhoz. Most sem vagyunk messze sajnos. Olyan 8-9
2022. febr. 28. 16:25
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Jelenleg én 0-t gondolok, de ez most olyan, hogy bármikor bármi lehet. Szerintem a világháború Putyinon fog múlni. A Nato nem hiszem, hogy katonailag beleavatkozna az ukrán-orosz háborúba
2022. febr. 28. 16:36
 5/28 anonim ***** válasza:
38%
hát, 4-es, már fegyvereket,harceszközöket szállít ukrajnába a nato. kérdés, hogy putyin ezt minek veszi?
2022. febr. 28. 18:38
 6/28 A kérdező kommentje:
ezt én sem értem, a NATO nem avatkozik bele, csak küldi a fegyvereket Ukrajnának
2022. febr. 28. 18:42
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
4 vagyok. Úgy értettem, hogy nem fog a NATO katonákat küldeni Ukrajnába az oroszok ellen harcolni, nem áll neki bombázni őket stb. Fegyvereket valóban küld, és az tényleg nagy kérdés, hogy Putyin ezt hogy fogja fel
2022. febr. 28. 21:56
 8/28 D-Mano ***** válasza:
58%

A 3. világháború elkerülhetetlenül be fog következni. És olyan embert, természetet és Földet pusztító és megnyomorító következményei lesznek, mint eddig még semminek.

Ennek ellenére szerintem nem ebből lesz a 3. világháború. De óvatosan bánok már az efféle optimista jóslataimmal. Ezt, a Covid által megvalósított, mesterséges pandémiát is későbbre vártam...

2022. márc. 12. 22:36
 9/28 anonim ***** válasza:
51%

Biden:

- Most akkor hol is harcolnak: Iránban, vagy Ukrajnában?

- Egyáltalán mi ez a piros gomb? Próbáljuk már ki...

2022. márc. 13. 00:13
 10/28 anonim ***** válasza:
33%
Simán kifogják provokálni a nyugati diktátorok, minden további nélkül 10/10 hogy atom is lesz bevetve.
2022. márc. 13. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!