Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Putyin miért nem támad jobban...

Putyin miért nem támad jobban miért akarja elhúzni ezt a háborút?

Figyelt kérdés
Állítólag az oroszok csak a hadserege max 30 százalékát vetették be, de miért csak ennyit, nem lett volna egyszerűbb hogy 60 százaléka odamegyek és már vége lett volna a háborúnak.. könyörgöm világ második legerősebb hadserege..
2022. márc. 18. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert nem tud jobban támadni. Az idő az oroszok ellen dolgozik. Ezt csak azoknak mondom, akik dobálóznak olyan szavakkal, hogy kiéheztetés. Meg nem mennek be a városokba? Mariupolba nem mentek be, Harkivba nem mentek be? Ne legyünk már bambák. Az oroszok érdeke az, hogy hamar véget érjen a háború, méghozzá nyertesen. A kiéheztetés hónapokig elhúzódik, ez nem téma a ruszkiknál, emiatt be kell menniük a városokba, ahová ha bemennek, hullani fognak, mint a legyek.
2022. márc. 18. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Elég sok harcedzett parancsnok szolgál az oroszoknál akik megjárták, afganisztánt, csecsenföldet, grúziát és szíriát is. Szerintem nagyon jól tudják mit csinálnak.

A teljes lerohanás pedig igazából nem jött be sehol sem, sem afganisztánban, sem irakban stb. Hosszú távon rábaszós a dolog.

2022. márc. 18. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Milyen háborút? A propagandára gondolsz?

Én itt eddig egy harci cselekményt se láttam, pedig figyelem egy ideje:

https://www.youtube.com/watch?v=iZebYm-nenY

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=B_SEc5q4Q4g

2022. márc. 19. 02:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Az afgán veteránok már nyugdíjasok, jó eséllyel a csecsenföldiek is. Az Ukrajnában harcoló parancsnokok Szíriát járták meg. Kaptak ott is az oroszok... Persze adtak is.

2022. márc. 19. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!