Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ukrán pártiak! Ti ezt hogy...

Ukrán pártiak! Ti ezt hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Hogyan állhatok egy zsarnok nép mellé?

1956-ban az ellenünk küldött tankokban ukránok ültek, szétlőttek Pestet és több ezer honfitársunkat kivégezték.

A saját külhoni testvéreinket bántalmazták, háborúznak már évek óta az orosz kisebbséggel luhanszk megyében, meleg részeg elnökük van, aki egy báb, civileket küldött a háborúba.

Ezek férgek, akiket el kell taposni!

Azok a magyarok akik ezeket támogatják, mégis hogyan képzelitek ezt? Milyen jogon támogattok ilyen magyar ellenes fasiszta népet??

2022. márc. 18. 15:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
10: az orosz háborús agressziót meg kell állítani, aminek két módja van: a háború vagy a szankciók. Háborúzni senki nem szeretne, ezért a szankciók a jobb megoldást.
2022. márc. 18. 15:23
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
#10: 8 vagyok. Ezt írtam én is lényegében, tudom, hogy a nép nem tehet róla, mégis ők is viselik a szankciók következményeit🤷. Ugyanúgy ahogy a katonáik is jócskán megsínylik ezt a "különleges hadműveletet".
2022. márc. 18. 15:24
 13/26 anonim ***** válasza:
22%
A szaknciók csak kiprovokálják a háborút és nem fair a kollektív bűnösség elve sem
2022. márc. 18. 15:28
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
13: a háborút az oroszok csinálják most egy másik ország ellen, éppen a háborús agresszort kell valahogy megállítani, mert ha nem tesszük, akkor vérszemet kap
2022. márc. 18. 15:36
 15/26 anonim ***** válasza:
9%

Arról miért nem beszélünk hogy az ukrán vezetés folyamatosan bosszantotta az ott élő magyar (és orosz) kisebbséget. Rendszeresen magyarellenes tüntetéseket folytattak, épületeket gyujtottak fel, magyarokat tiltottak ki, és hátrányos szankciókat hoztak.

Most meg ezeket véditek?

Az ott élő orosz kisebbséggel kb. ugyanezt csinálták!

USA meg fűt fát igérgetett a szinész ukrán vezetőnek és oroszellenességet sulykolt bele..

2022. márc. 18. 15:38
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

15: ezek elítélendő dolgok, fel kell szólalni ellenük, de ez nincs egy súlycsoportban azzal, hogy egy másik ország megtámad, civileket gyilkol, és szétlövi az országot

Az állat katonai agresszor oroszokat kell megállítani először.

2022. márc. 18. 15:41
 17/26 anonim ***** válasza:
59%

Az erőszak köre csak akkor törhető meg, ha nem hátrafelé tekintesz.

Régen összevesztünk valamin. Már ki tudja min. Amikor nekem segítség kellett, te nem jöttél. Amikor neked kellett segíteni, én sem mentem, mert te nem jöttél. Legközelebb ha megint segítségre lesz szükségem, azt fogod mondani, hog yén sem segítettem, úgyhogy most te sem fogsz.

Ezt akarjuk folytatni a világ végéig? Nincs az már olyan messze így.

Ha mutogatni akarsz, megteheted, de akkor ne sírj legközelebb, ha szükséged lenne másokra, és ők nem jönnek.

Ha változást akarsz, változtass.

2022. márc. 18. 15:42
 18/26 anonim ***** válasza:
11%

16-os, itt a történet nem arról szól, hogy az oroszokat kell megállítani, hanem sokkal inkább arról hogy az ok-okozati összefüggéseket megértsük, mert így csírájában orvosolható az egész helyzet.

Persze sokan, akik a történelmet nem ismerik (pedig abból lehetne tanulni...) csak addig jutnak el hogy agresszor Putyin meg kell állítani és pont.

2022. márc. 18. 15:54
 19/26 A kérdező kommentje:

Ide nézzetek:

[link]

Már nézegetik a városainkat, mert nekik már nincsenek, elveszik majd a mieinket!! :'k

2022. márc. 18. 16:15
 20/26 anonim ***** válasza:
22%
Elvesizk a városainkat XD
2022. márc. 18. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!