A kép alapján ti is úgy gondoljátok, hogy Éjtán Dangot izraeli tábornok esélyes lenne megnyerni az év s€ggfeje címet?
Elegem van abból hogy minden "Nagymagyar" meg van áldva a kuruzc infóval és azzal hogy mi történne ha bárki más tenne olyat mint Izrael... a válasz az hogy próbáld meg és megtudod....
Komolyan mondom nem veszitek észre hogy amikor kimondjátok hogy izrael azzal ti is támogatjátok azt akit ti nem akartok és a posztjaitokkal is hirdetitek és rokonszenvet keltetek velük szembe?? Ennyi eszetek sincsen.
A Válaszom erre az hogy nagy valószínűleg puszi pajtások, sztem ha én a pápával gyere kori jó barátok lennénk vagy obamával vagy akármelyik "nagykutyával" és fél órás pacsi parádé kerülne fel rólunk a you tube ra akkor is kitennétek hogy mi lenne ha valamelyik diplomata megtenné ezt vagy mondjuk Izrael?? :D
1. Köszönöm a megtisztelő "Nagymagyar" titulust, de nem veszem magamra, merthogy ez nekem nem ingem pusztán azért, mert időnként Kurucinfót is olvasok. :)
2. Én csak egy puszta képet linkeltem be, nem egy kurucinfós cikket. Meglepődtem ugyan, hogy te például szimpatizálsz a képen látható "úr" "gesztusával", dehát nem baj ez, ettől sokszínű a világ. Biztosan manipulált képről van szó, vagy ha nem, hát akkor ő ilyen sajátos módon mutatta ki a tiszteletét az ortodox vallási vezetők iránt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!