Azok akik 3 kínkeserves hét után is a szovjet-orosz hadsereg dicsőséges ukrajnai előrenyomulásáról áradoznak, azok mit szednek?
11-es: az USA 3 hét alatt gyakorlatilag teljesen felszámolta az iraki szervezett ellenállást, és már Bagdadban voltak. Az oroszok már most nagyobb veszteségeket szenvedtek, mint a teljes koalíciós erő a 8 évnyi megszállás alatt. Az irakiak 3300 tankot vesztettek, míg a koalíciós erők csupán 31-et. Az oroszok eddig csak a megerősített, dokumentált tankveszteségei 242 tank, 71 páncélozott csapatszállító, 225 lövészpáncélos, és 159 egyéb páncélozott harcjármű.
A teljes lista itt látható: [link]
12-es, volt azért egy apró különbség, az usa 2 hétig csak bombázott és rakétázott, a gyalogság és a többiek csak azután vonultak bagdadig😂, mikor a földdel volt egyenlő irak. A ruszkik kerülték a nehézfegyvereket, talán, hogy ne legyen romhalmaz ukrajnából és a civilek se szívják meg annyira. Nem tudom😂
De tudom és értem én, akkor is és azért se!
Az amerikaiakat ne akard már az oroszokhoz hasonlítani...
Amcsik nagyon modern felszereléssel rendelkeztek akkor is és most is, oroszok megálltak a fejlődésben és régi elavult szovjet cuccaik vannak vagy azokat "modernizálják".
USA iszonyatos pénzt költ a hadseregére míg az oroszok kb. aprópénzt ehhez képest.
Putyin: Ukrajna 3 nap, balkánt rá egy napra elfoglalom.
A valóság, 3. hete ukrajna peremén vergődik. Az orosz barbarossza elbukott és napról napra nagyobbat hasal.
Csak a full idióták drukkolnak az oroszoknak, jó lenne ha felfognák az orosz agresszió az ukránok "56"-ja.
Aki az oroszoknak tapsol az 56-ban ÁVÓS rohadék lett volna.
A Szovjetunió 1991-ben felbomlott.
Túlzás hogy dicső győzelmeket aratnak, de ők állnak nyerésre
17: Putyin majd helyreállítja!
Nekem inkább döntetlennek tűnik jelenleg.
Persze Putyin ha igazán akarja, meg tudja nyerni, ha máshogy nem, taktikai atom bevetésével, de kérdés, hogy milyen “győzelem” lenne az.. Már így is kérdés persze..
Putyin azért támadta meg Ukrajnát mert NATO tagország akart lenni.
Nem áll módjában utánna még más országokat is lerohanni
https://www.youtube.com/watch?v=JHjyEoHSgP8&ab_channel=balka..
Nem úgy látszik, hogy az orosz csapatok egyhelyben állnának, vagy visszavonulnának. Ezzel a tempóval 2-3 hónap és beveszik Kijevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!