Harcolnátok az országért?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 17:55
11/21 anonim válasza:
Igen, a NATO a legerősebb katonai szövetség a bolygón!
13/21 anonim válasza:
Jó kérdés. Az a baj, sok a munkám, de ha valaki átveszi tőlem, akkor elmehetek, bár elkepzelni sem tudom, mire mennek velem. Sosem láttam fegyvert közelről, nem öltem még senkit, mondjuk vezetni tudok, mire mennének velem, de komolyan?
14/21 anonim válasza:
Mibe, hogy a 3-as csak egy nagyszájú fotelhuszár?
15/21 anonim válasza:
#13:
Ha elvisznek téged háborúzni, de nem kívánok neked, nem csak lövöldözni lehet. Ha látják rajtad, hogy nagyon balfék vagy a fegyverhez, mehetsz lövészárkot ásni, lőszereket cipelni, tankba löveget pakolni, sofőrködhetsz teherautón, ha azt tudod vezetni, stb... Szóval találnának neked ott feladatot.
16/21 anonim válasza:
Ezért az országért?? Háát... nem.
A Lölőke vagy a Ráhelka érdekeit védelmezzem golyófogóként? Ez egy korrupt ország, ami nem adott semmi jót. Nem éri meg megvédeni pár oligarcha érdekeit.
17/21 anonim válasza:
Nem. 12 éve halljuk ezeket a fantasztikus promóciós szövegeket a Fidesztől, hogy soha nem volt még ekkora jólét, soha nem volt még ilyen erős a gazdaság, stb... Én vidéken lakok, valahogy ez a hatalmas beígért jólét, nem ért ide 12 éve, ehhez képest soha ennyi milliárdos, és ennyire pofátlanul gazdag ember, nem volt még Magyarországon. Szóval átadom a harcolás lehetőségét a NER lovagoknak és a dúsgazdag kiskirályoknak, nekik jó ebben az országban, szóval megéri haborúzniuk.
18/21 anonim válasza:
Csak ha közben pár baloldalit is megverhetek.
19/21 anonim válasza:
17!Az egyetemi éveimet Gyurcsány alatt éltem..Akkor 1000x szarabb volt..Most 12 év alatt 7x emelkedett a fizetésem.Aki nem egy balfasz annak siker volt az elmúlt 12 év..Aki meg töketlen annak Gyurcsány csak rosszabb lesz.
20/21 anonim válasza:
Nem. Játsszák le azok egymást között, akik a feszkót generálták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!