Hogyan nézne ki a harmadik világháború Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 16:12
1/20 anonim válasza:
2 napig tartó verő napfényes éjszaka
2/20 anonim válasza:
Szerintem minden szarrá lenne bombázva. NATO tolná keletre a frontot, ruszkik tolnák nyugatra, mi pedig középen. Hullanának a bombák.
A legjobban mi szopnánk be Európában.
3/20 anonim válasza:
Anya! az ott egy atomb.............++++++++++++
4/20 anonim válasza:
Kathryn Bigelow jöhetne újra forgatni a bombák földjén című filmet :)
6/20 anonim válasza:
Azért ez nagyban függ attól is, hogy melyik oldalon állnánk. A Nato elsőnek áldozna fel minket, és golyófogónak használnának. Az oroszok szövetségében viszont egész jó esélyeink lennének.
7/20 anonim válasza:
A harmadik világháború atombombákkal vagy atombombák nélkül? Mert ha bár a lehetőség atom fegyverek bevetésére jelen van, nem biztos hogy használni is fogják.
Mindegy, egyszer láttam egy atom háború szimulációs videót a youtubeon, ami szerint Magyarország kb 10-15 atombombát kapna.
Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Szolnok, és a Balaton partja körbe.
8/20 anonim válasza:
6-os, én is így gondolom, NATO oldalán állva feltételeztem, 2-es vagyok.
9/20 anonim válasza:
Atombombák nélkül, csak "sima" világháború.
10/20 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a rezsicsökentés biztosan meg lenne védve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!