Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az orosz-ukrán háborúban csak...

Az orosz-ukrán háborúban csak én furcsállom hogy 1 női hadifogoly/katonát nem láttam?

Figyelt kérdés
Nemtudom volt e kérdés már de 1 orosz női katonát sem láttam még ukrán női katonából talán 1 et. Vagy harcolnak csak vak vagyok és nem néztem meg rendesen? Mindkét seregben állitólag nagy arányban harcolnak nők azért is furcsa ez. Ha valakinek vam bizonyítéka orosz vagy ukrán nőkről a harcban szívesen megnézném :D

2022. márc. 14. 12:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Te beteg perverz állat!
2022. márc. 14. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Vannak, de kevesen. Az oroszok nem is dobtak be csajokat, a védők között lehetnek páran.
2022. márc. 14. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Másfajtát láttál?
2022. márc. 14. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Az ukrán női katonák igencsak tolókocsiba kényszerülnek a hadifogságba esés után...
2022. márc. 14. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
A csajok keményebbek, inkább meghalnak, mint fogságba essenek.
2022. márc. 14. 12:56
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Valóban kevesen eshettek eddig fogságba a női katonák közül, mert a harcoló egységekben nem sok van belőlük, de ha mégis történt ilyen, azoknak lehet még egy kis feladatuk, mielőtt a kamerák előtt parádézhatnának, meg kell várniuk, hogy a század másik fele is elvégezhesse a dolgát velük.

Lehet persze, hogy manapság ez már másképpen van, mindenesetre sok évezredes szokás az ilyesmi, attól függetlenül, hogy ez esetleg nem tetszik valakinek. Lehet, hogy ma is így megy, majd talán utólag kiderül, ha megtudjuk egyáltalán.

2022. márc. 14. 13:05
 7/12 A kérdező kommentje:
#4 hogy érted?
2022. márc. 14. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Egy darabig csak totyogni tudnak majd, menni nem.
2022. márc. 14. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Megerőszakolják és megkínozzák őket.

2022. márc. 14. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"harcolnak" női katonák... Nem igazán frontszolgálatot látnak el, nem küldik a nőket a húsdaráló közepébe. Szép dolog a PC, meg nemi egyenlőség, de ez háború, ott más szabályok vannak.

Izraelben is harcolnak, de ott sem küldték ki "telibe" őket a frontra, max. második vonalban láttak volna el védelmet a ha minden kötél szakad esetére.

Az Öböl-háborúban sem láttál túl sok női harcost amerikai oldalról, pedig ott jobban tolják a PC-t (azé' arra vigyáznak a parancsnokok nehogy lelőjjék őket mert annak kellemetlen a sajtózása).

2022. márc. 15. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!