Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért támadnának meg minket...

Miért támadnának meg minket az oroszok?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének kérlek, középiskolás vagyok, nem értek sokat a politikához, nem látom át teljesen a helyzetet, persze bizonyos dolgokat tudok, de nem annyit, hogy saját véleményt tudjak kialakítani. Csak egyre több embertől hallom, meg látom a közösségi oldalakon, hogy félnek, hogy mi van, ha az oroszok ide is jönnek stb. De miért jönnének?

Mert amennyire tudom, az oroszok és az ukránok között volt korábban is konfliktus.

2022. márc. 13. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Semmi okuk nincs rá.
2022. márc. 13. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Pl mert írtam egy levelet Putinnak a magyar nép nevében, amiben arra kértem, hogy hazánkat is szabadítsa fel az Eu alól.
2022. márc. 13. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

remélem hozzáírtad azt is, hogy szedhetné a qrva gyógyszereit.

Állítólag ettől idegroncs a pali.

2022. márc. 13. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Nem írtam ilyet hozzá. Szerintem jól van.
2022. márc. 13. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Most a háború kapcsán az orosz-utálattal mossa a globális média a hallgatóságát amerika érdekében természetesen. Bevált módszer.

Ennek a háborúnak a célja, hogy amerika továbbra is megoszthassa európát és orosz-európa ellentétet szítson. Ezáltal indokolva túlzott katonai és gazdasági jelenlétét európában.

Ezért segítette hatalomra az ukrán bohócot is és ezért beszél a bohóc képtelenségeket.

2022. márc. 13. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

"Állítólag ettől idegroncs a pali."

Nekem eléggé kiegyensúlyozottnak tűnik és összeszedettnek.

Ellenben a töpszli mindig a farkát bizergálja,vagy a nyakkendőjét amikor meglátja...

2022. márc. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!