Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nyárra véget fog érni a...

Nyárra véget fog érni a háború? vagy több évig eltarthat?

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem fog véget érni. A nyár itt van a nyakunkon.
2022. márc. 12. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Igen, nyárra vége lesz.
2022. márc. 12. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Ezek a lehetőségek vannak, nem tudja senki.
2022. márc. 12. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

De sok influencer lesz most bajban!

Nem kérkedhetnek azzal, hogy mennyi mindenfelé el tudnak jutni, mennyi mindent kipróbálhatnak.

2022. márc. 12. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Majd vége lesz, ha Putyint kirángatják a bunkeréből...
2022. márc. 12. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
4: Mert gondolod, hogy az influencerek zöme idén Oroszországba vagy Ukrajnába tervezett utazni? Amúgy tipikus proli dumát nyomsz. Ha neked szar, másnak is legyen az?
2022. márc. 12. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a hónap végére vége lesz
2022. márc. 12. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6: Orosz meg ukrán influenszerek is vannak.
2022. márc. 12. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

20:38: nem valószínű. Putyin meghibbant, de ha nem hibbant volna meg, akkor sem tud ebből kihátrálni, az orosz előrenyomulás meg baromi lassan halad. Kiderült, hogy a hadseregük egy rakás trágya, az atomfenyegetés nélkül már sehol sem lennének. Még egyetlen igazán nagy várost sem bírtak elfoglalni. Ha pedig városi harcokba kezdenének, az beláthatatlan ideig elhúzódhat.

Bár ha úgy gondolod, hogy Oroszország a hónap végéig csődöt jelent és összeomlik - hát az benne van a pakliban.

2022. márc. 12. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:

#10 én írtam azt a választ amire te reagáltál. Ez egy jó kérdés mi lesz. Irakot kB 1 hónap alatt szállta meg Amerika és az egy hasonló nagy ország és erős ország volt . Itt más a helyzet. Putyin ahogy mondtad megbolondult. Simán lehet, hogy beveti a stratégia bombázokot Kijev ellen. Ebbe több 100 ezren fognak meghalni. De lehet ez is. Tehát kérdés, hogy erőből akarnak e menni. Szerintem az oroszok jelenleg azért mihez képest visszafogják magukat. Nem támadják pl a toborzó irodákat vagy a laktanyákat sem. Tehát még van hova nyúlni. De remélem nem így lesz

Az meg, hogy csődbe mennek az szerintem nem lesz. Az olajból és a földgázból lesz annyi bevételük, hogy a seregüket pénzeljék. Az meg hogy az emberekkel mi van az nem szokta érdekelni az oroszokat. Ne felejtsük, hogy ők egy Sztálint is elviseltek

2022. márc. 13. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!