Ha Ukrajna területén atombomba robbanna, az mihez vezetne?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 10:47
3/7 anonim válasza:
Ha mondjuk én lennék Putyin, én már az ellenség SZÍVÉT kivágtam vna, azaz atomot dobtam vna Kijevre...
4/7 anonim válasza:
#3 milyen szerencse hogy ne te vagy Putyin
szeretnél megdögleni? az atomháborút nem lehet megnyerni. akkora kihalás lenne mint a dinók idején.
5/7 anonim válasza:
Mivel háborús bűn, az atomtilalom megszegése, nukleáris háborúhoz vezezne.
6/7 anonim válasza:
Ha ukrajna területén lenne csak pusztítás akkor annyi hogy az ukránok azonnal megadnák magukat, lévén hiába ad mesés vagyont a vezetőségnek az USA, ha megdöglik bachatja.
All out atomháború nem lenne, viszont mindenki élesítené az atomját akinek van, és készenlétben lenne.
7/7 anonim válasza:
Atombombát robbantana szerintem nem lenne háború, de ha az atomreaktor megsérülne és lenne egy újabb atomkatasztrófa akkor a NATO beszállna a buliba és az már vezethetne ww3-hoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!