USA miért avatkozik közbe minden háborúnál?
Állítólag nekik ez gazdasági érdekük. Egyszer valakitől hallottam, mindig amikor valahol háború volt, mindig mentek ők is, ilyenkor el tudták adni a fegyvereiket és ez állítólag nagyon hasznos volt mindig a gazdaságuknak.
A II. világháborúban az összes szövetséges országnak, amely talpon maradt, kivéve esetleg Kína, ők adták a fegyvereket, Angliának is Oroszországnak is. Azért nyerték meg a háborút a németekkel szemben, mert az oroszokat időben amerikai fegyverekkel nyomták, az I. világháborúban ugyanígy. Most is állítólag ők adják a fegyvereket még az oroszoknak is. Adják mindkét oldalnak. Amit egyébként azért nem értek teljesen mert az oroszoknak van saját hadiiparuk, a hadifelszereléseik java részét ők saját maguknak állítják elő. Szerintem ilyen technológiai részek lehetnek, amiket az amerikaiak adnak nekik.
Egyszerűen megtehetik, ez a történelem során mindig is így volt, csak ezt az emberek hajlamosak elfelejteni.
"A hírekben egyébként látszódik, hogy AK-t használnak az ukránok jelenleg. Ezt mondjuk nem is értem, mert elvileg európai fegyvereket is küldtek nekik, de abból semmi nem látszódik a képeken"
Azért a hírekben többnyire a lakosság számára kiosztott fegyverek láthatóak, nem az ukrán hadsereg. Rövidebb videókat kell keresni, ott már látható, hogy NLAV-val tüzelnek az ukránok.
Kérdező, nem az van, hogy ahogy háború robban ki valahol, ott terem rögtön az USA. Hanem az van, hogy már eleve az USA kavarja a szart a háttérben, és ő robbantja ki a háborút. Beküldi a saját embereit más országba, megdönti a kormányt titkosszolgálati módszerekkel, felfegyverzi az adott országot (lásd Ukrajnát is 2014. óta folyamatosan).
Ehhez még egy kis uszítás, egy kis propaganda, egy kis provokció, és már áll is a bál.
Arra mindig nagyon vigyáz az USA, hogy ne nála legyen a rumli, a háborúkat mindig kiszervezi más földrészre (Eu, arab országok, stb..)
Neki ez azért is jó, mert nem nála lövik szarrá az országot, másrészt az így nyert gazdasági javakból az ő népe él k..va jól, és így náluk nincs elégedetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!