Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Belerokkan Oroszország abba,...

Belerokkan Oroszország abba, hogy az USA több neves vállalata: a McDonald’s, a Coca-Cola és a Pepsi beszünteti az ottani működését?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint ez egy olyan hír, amire kár volt festéket pazarolni. Nyilvánvaló, hogy ezektől a megvonásoktól csak egészségesebbek lesznek az Oroszok.

2022. márc. 9. 11:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
11%

Én speciel egyáltalán nem vagyok "Putyinnyalonc", nagy tévedés, csak jobban utálom az ukránokat, mint a ruszkikat.

Szerintem meg erős túlzásban van az egész világ szinte, mert mocskos egy nép mind a kettő, de az ukránok a rosszabbak.

2022. márc. 9. 14:37
 22/30 A kérdező kommentje:

#6: Addig minden szavaddal egyetértek, hogy "Putyin ellen, aki miatt ez történik".

Putyin itt olyan, mint én voltam, amikor az esőben ráfutottam az utat ferdén keresztező villamossínekre, amik félrevitték az első kerekemet. A többit elképzelheted :)

2022. márc. 10. 01:16
 23/30 A kérdező kommentje:

#14: "Az orosz művészek és sportolók is abszolút elutasítottak lettek" - ez viszont az elutasítót minősíti. Nekik semmi sem szent.

#19-cel egyet értek, ismerve a rejtőzködők aljas mentalitását és módszereit. Éppen ez ellen kellene a Világ LÁTÓ részének felkelnie, és kihasználva az Internet lehetőségeit - amíg van, Sergey nem USA név -, mentálisan támogatni az oroszokat, (azaz magunkat) és lehurrogni a minden téren manipuláló, szélsőségesen hazug rejtőzködőket.

A rejtőzködés ellen a fegyver a nyilvánosság, a szemek felnyitása.

2022. márc. 10. 01:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen idióták miatt megy külfökdre sok értékes magyar, mint te, kérdező! Semmi probléma, majd ha egyszer felébredtek, és kimentek tüntetni, Orbán összeveret titeket, és lesittel, vagy még anyád is fizetni fogja a bírságot. Én elhúztam innen kreténiából.
2022. márc. 10. 02:08
 25/30 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem, hogy itt vakok gyülekezete van?

Nem Putyin robbantotta ki a háborút, hanem a krőzusok, mégis itt majdnem mindenki azon nyammog, hogy Putyint és az oroszokat milyen jó, hogy megszívatjuk.

Holott egy normálisan gondolkodó átláthatná ezeket az aljas trükköket, elvégre büszke magára, hogy milyen okos...

Ráadásul maga ellen megy - tudatlanul -, mert a totális diktatúrát, totális kontrolt, NWO-t akaró USA főnököket támogatja a csak a felszínt látó és arra reagáló megjegyzéseivel.

Ébresztő! Később késő lesz!

(Mankó: Drábik János, Bogár László, YouTube)

Akik meg azt hiszik, hogy ők a "jó" oldalra születtek, gondoljanak bele, hány ismerősük, rokonuk betegedett meg a COVID-tól... Kisemberek nem kivételek...

2022. márc. 10. 04:24
 26/30 A kérdező kommentje:

#24: A hazafiak nem mennek külföldre, csak az álmagyarok, és azok, akik nem látnak tovább az anyagi érdekeiktől. Ma kerestem rá a Google-ban a találmányomra. Több, mint 4000 találatot kaptam. Csak ennyire vagyok idióta.

Anyám már meghalt.

Gondolom, mielőtt "elhúztál", elfelejtetted visszafizetni az ingyenes iskoláztatás és egészségügy Rád fordított költségeit. Úgy gondolod, az a többi magyar ajándéka annak az országnak, ahová mentél.

Azzal egyet értek, hogy sok értelmes, okos van, a pozitív jellemzőiket becsülöm, de ha elmennek és nem jönnek vissza, akkor nem igazi magyarok. (Neumann, Szentgyörgyi, Teller, Gábor Dénes, ...)

2022. márc. 10. 04:38
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy neked az ilyen ostoba senkiházi félnótás bogárprofesszorok mosták ki az agyadat. Én még bályer náci zsoltit is ajánlanám a figyelmedbe, csakhogy teljes legyen a kép. xD

"A hazafiak nem mennek külföldre, csak az álmagyarok, és azok, akik nem látnak tovább az anyagi érdekeiktől"

Itt feltehetném azt a kérdést, hogy mégis ki a g***nek gondolod te magadat, hogy itt minősítgesd az embereket, hogy ki magyar meg ki nem, de nem teszem fel. Inkább azt kérdezem meg, hogy miért is kéne hazafinak lenni? Kötelező? Aki nem hazafi az nem magyar? Aki magyar az nem lehet hazafiatlan? Te tényleg a legsötétebb hitleri időkből maradtál ránk sajnos.

"akik nem látnak tovább az anyagi érdekeiktől"

Természetesen nem látok tovább az anyagi érdekeimnél, ugyanis itt a Föld nevű bolygón pénzből élünk, nem tudom feltűnt-e?

"elfelejtetted visszafizetni az ingyenes iskoláztatás és egészségügy Rád fordított költségeit"

Ekkora paradoxont uramisten. INGYENES iskoláztatás és egészségügy KÖLTSÉGEI? xD

Ami ingyenes annak, hogy lehetnek költségei ezt fejtsd már ki kérlek. Btw megsúgom, egyik sem ingyenes. Ezeket a mi adóforintjainkból finanszírozzák, közpénzből. Tehát mi fizetjük. Nem ingyenes.

Te egy végtelenül buta, egyszerű ember vagy.

2022. márc. 10. 09:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, vannak olyan vélemények, hogy az oroszoknak hasznuk lesz a szankciókból hosszabb távon.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2022. márc. 10. 09:36
 29/30 anonim ***** válasza:
Tegnap az oroszok megtámadtak egy gyermek kórházat, és egy szülészetet, vajúdó anyákra, és kis gyermekekre omlott rá az épület, miféle utolsó féreg patkány embernyúlvány tesz ilyet? Ébredj fel kérdező, és fordíts hátat azoknak a médiumoknak, amikből eddig tájékozódtál, mert elárulom, orosz propagandát(!) hallgatsz. Nem érted miért gondolkodunk ennyien ennyire máshogyan, eládulom, mert a mi agyunk nincs átmosva. Orbán kilép a NÁTÓból, és az EUból, tanulhasz oroszul. Nézd meg az orosz tüntetéseket, és ébredj fel. Nem a te hibád, hogy nem látsz a szemedtől, borzalmas pénzeket öntenek bele, hogy torzult képet láss.
2022. márc. 10. 13:22
 30/30 A kérdező kommentje:
#26, #29: Van egy mondás: Akinek nem inge, ne vegye magára.
2022. márc. 10. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!