Belerokkan Oroszország abba, hogy az USA több neves vállalata: a McDonald’s, a Coca-Cola és a Pepsi beszünteti az ottani működését?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint ez egy olyan hír, amire kár volt festéket pazarolni. Nyilvánvaló, hogy ezektől a megvonásoktól csak egészségesebbek lesznek az Oroszok.2022. márc. 9. 11:21
A kérdező szavazást indított:
Belerokkan
Röhög egy jót
Szíve szerint átállna magyar borra
32 szavazat
1/30 anonim válasza:
Ezt az orosz polgárok fogják megérezni, és elpattanhat náluk idővel a húr, ha túl sok márka termékei nem elérhetőek.
2/30 anonim válasza:
Legalább egészségesebbek lesznek az orosz emberek,még jól is járnak.
3/30 anonim válasza:
Hát miután kivonul az országomból a meki és még Cola sem lenne, fix fellázadnék.
Szóval ezt a nép érzi majd meg inkább. Mindig a nép szív meg mindent.
4/30 anonim válasza:
Nem. Ellenben elég kelletlen lesz, ha Putyin nem ad se búzát, se uránt,se gázt.
5/30 anonim válasza:
Én röhögök rajta hogy nem lehet szardonaldot venni arrafelé, képzelheted hogy Putyint mennyire izgatja a dolog.
6/30 anonim válasza:
Ha ezek jól működtek eddig ott, akkor nyilván népszerűek voltak, volt kereslet a termékeikre. Azoknak az oroszoknak, akik szerették ezeket, romlik a komfortérzete a kivonulással.
Ebbe nem fog belerokkanni az ország, de sok ilyen kis vágástól már eléggé fog vérezni, és nő majd az elégedetlenség az agresszor Putyin ellen, aki miatt ez történik.
7/30 A kérdező kommentje:
#1: Szerintem működésbe lép a marxi tétel: "Az alacsonyabb rendű szükségletek kielégítetlensége közömbössé tesz a magasabb rendű szükségletek iránt." Magyarul, ha lyukas a gatyád, nem színházjegyre ácsingózol.
2022. márc. 9. 11:35
8/30 anonim válasza:
6) majd csinálnak szendvicset.tepsikóla nélkül is lehet élni.idén még nem ittam, rákaptam a xixora.főleg a mangós ízlik.vagy ott a málnaszörp, ezekkel el lehet lenni.biztosan gyártanak az oroszok is hasonló termékeket.
9/30 anonim válasza:
8: mondom, van, akinek hiányozni fog. Másnak az fog hiányozni, hogy nem tud a telefonjával fizetni, nem működik a bankkkártyája, nem tud repülővel Európába utazni, stb. stb.
Az átlagember komfortérzetét érintik ezek a dolgok,
10/30 anonim válasza:
A covidos intézkedésekhez is hamar hozzászoktak az emberek. Nem biztos, hogy akkora elégedetlenség lesz, meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!