Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Azok az emberek kiesnek a...

Azok az emberek kiesnek a kötelező besorolás alól akik depresszíóval, pánik betegséggel és emiatt suicid fantáziakkal küzdenek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Háborúban nem. Egy normáls sorozásnál igen, de háborúban minden ember kell!!
2022. márc. 7. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Háborúban lesz.rják a pszichés problémáidat, antidepresszáns helyett max. pár pofont kapsz, a szuicid fantáziák is igen gyorsan elmúlnak amikor lőnek rád és beindul az életösztön.
2022. márc. 7. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem az előttem válaszolók logikáját de van értelme olyan embert felvenni aki hamarabb lövi le magát mint az ellenséget?
2022. márc. 8. 04:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha az én kezembe fegyvert adnának, az biztos a számba kerülne előbb-utóbb...
2022. márc. 8. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy ideje olvasom az itt levő válaszokat, figyelj kérdező 80 éve nem volt ebben az országban kötelező hadi állapot és sorozás, akkoriban pedig náci Németország sorozta be a magyar katonákat mivel melléjük álltunk, így nem érdemes az itt lévő emberektől érdemi választ várni, mivel senkinek köztük nekem sem fingja nincsen milyen is lenne egy valódi hadi állapot.
2022. márc. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!