Mit jelent az orosz tankokon a "Z" és "O" jelzés?
Az orosz védelmi minisztérium az orosz technológiára vonatkozó Z betűt a „győzelemért” jelentéssel magyarázta.
Az ukrajnai különleges hadműveletben részt vevő orosz katonai felszereléseken a latin Z betű azt jelenti, hogy „a győzelemért”, a V betű pedig „erőt az igazságban” és „a feladatot teljesítjük”. Ezt a magyarázatot a védelmi minisztérium adta meg az ügynökség
“ Nem. Mi hazánkos. Komolyan annyira lusta vagy hogy még forrást is én keressek neked, úgy hogy te meg belinkelsz ide egy magyar forrást aminek zéró valóságalapja van? Ügyike vagyol. xD”
Egy kutya.
“ Egyáltalán nem egy kutya, mert én rühellem a fideszt a nyugat talpnyaló politikájával együtt.”
Ja akkor ezek szerint ti is kelet felé akartok nyitni? Jó despotizmust, majd nyugatról pár év múlva megkérdezek milyen amit akartátok. 😜
"Én viszont kételkedem benne, mert mi értelme van megjelölni a harckocsikat, ráadásul ennyire logikusan, hogy az ellenség is értse a jelölést?"
Mivel nagyjából ugyanazt a "haditechnikát" használják, ezért kell a jelölés.
A Z betűről itt azt állítják, hogy az az igazság szimbóluma:
A többi betű még mindig rejtély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!