Mit jelent az orosz tankokon a "Z" és "O" jelzés?
A következő a jelképek jelentése az ukrán fegyveres erők szerint:
a „Z” a keleti orosz fegyveres erőket jelölő szimbólum, akik a Donyec térsége felőli műveletekben vesznek részt,
a négyzetbe vagy körbe írt „Z” a Krím felől érkező orosz járműveket azonosítja,
a kör vagy "O" a Fehéroroszország felől érkező járműveket azonosítja – egyes értelmezés szerint ezek belarusz járművek, de ez nem megerősített információ,
a „V” a tengerészgyalogosok és / vagy a deszantosok jelképe – más értelmezések szerint a Belarusz Breszt régiójából érkező fegyveres erők jelölése,
az „X” jelképet a csecsenek használják,
az „A” a különleges műveletisek (szpecnaz) szimbóluma.
Forrás: [link]
Za Pobedu. Az O-t nem tudom, fehéroroszok használják.
Amit az első ír kamu, nincs köze ahhoz ki milyen műveletben vesz részt vagy épp hol.
22:26
Te azt mondod az enyém kamu, mikor forrádom is van, de elismered hogy az O fehérorosz miközben az én posztomban is az O fehérorosznak gondolják.
Ugye Fideszes vagy?
Nem. Mi hazánkos. Komolyan annyira lusta vagy hogy még forrást is én keressek neked, úgy hogy te meg belinkelsz ide egy magyar forrást aminek zéró valóságalapja van? Ügyike vagyol. xD
"de elismered hogy az O fehérorosz miközben az én posztomban is az O fehérorosznak gondolják."
Mért ne ismerném el, ha egyszer az.
Van baj forrásimádók. Biztos az orosz védelmi minisztérium hazudik és a ti újságírótok tudja jól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!