Mi lesz az Orosz-Ukrán háború következménye és milyen hatása lesz Európára?
Oroszország megnő, lesz egy új hidegháború, erősödik Kína szerepe, jól jár az amerikai fegyveripar.
Nem lesz 3. világháború.
Kétpólusú világ.
Hallottál róla?
Mindneki elkezd megint fegyverkezni és ha te elpusztítasz engem én meg téged.
Hidegháború.
Vagy megbocsájtanak az Oroszoknak, s megy minden a régiben.
Nem lesz harmadik VH azt egy két debilen kívül senki sem akarja. Viszont a hatalmi pozíciók rendesen át fognak alakulni az elkövetkezendő években.
Rövid időn belül a szankciók viszont hatása miatt az életszínvonal drasztikusan csökkenni fog európában ez igazából pár hét múlva már érezhető lessz, ami a jelenlegi politikai elit fokozatos lecserélődésével fog járni. A jövőben az oroszokkal kicsit szorosabb gazdasági kapcsolatok fognak kialakulni míg az USA tól picit függetlenebb lessz a politikai hozzáállás.
Az európai társadalomban mindenképp pozitív változás fog lezajlani. Szerintem a tróger hozzá állás az élethez trend teljesen el fog tűnni.
Gazdasági válság elsősorban Európában és Oroszországban.
Az USA csak nyer rajta, el tudja adni a drága palagázt, fegyvereket, ugyanakkor saját magára -uránvásárlásra a ruszkiktól- nem érvényesíti a szankciókat.
Európa meg szív, mint a torkos borz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!