Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kerestem elpusztított ukrán...

Kerestem elpusztított ukrán harcjárművekről videókat a neten, de gyakorlatilag nem találtam. Ez azért van, mert csak az orosz tankok és harcjárművek pusztulnak, az ukránok még épek?

Figyelt kérdés
Ugyanez vonatkozik a halott katonákra. Oroszokról van bőven, de ukrán hallott katonáról gyakorlatilag nincs se kép se video a YouTube-on, de egyéb Google találat sincs. Csak ukrajnai civilekről. Ez azt jelenti, hogy az oroszok csak civileket gyilkolnak és az ukrán katonák olyan ügyesek, hogy egy se hal meg közülük?

2022. márc. 5. 04:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Jaa megvan látom! Nagyon köszi (telon vagyok, átgörgettem véletlenül az ukrán összegző sort)
2022. márc. 5. 15:11
 22/24 anonim ***** válasza:

"Ja, ilyen nem lesz, ettől ne félj. Nincs ilyen jogi mechanizmus az EU-n belül. Ehhez az EU alapvető jogszabályait kellene módosítani, csak azért, hogy Ukrajnát felvegyék, amire semmi esély nincsen."

Olyan sem volt hogy fegyvert és lőszert szállítson úniós forrásokból háborús konfliktus súlytotta országba. 1 óra alatt lett jogszabály erre is

2022. márc. 6. 01:55
 23/24 anonim ***** válasza:

22-es jah sajnos igaz.

Bár mondjuk ha ukrajnát felveszik akkor Észak-Koreát is vegyék fel!

2022. márc. 6. 02:22
 24/24 anonim ***** válasza:
22-es: a kettő nem összehasonlítható. Az EU alapvető okmányait, egyezményeit, és jogszabályait nem lehet csak úgy csettintésre megváltoztatni. A fegyverszállításnak eddig sem volt jogi akadálya.
2022. márc. 6. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!