Ha itthon is olyan háború lenne, mint Ukrajnában és lebombáznák a lakásunkat, akkor kapnánk valami kártérítést?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 09:45
1/9 anonim válasza:
Vis maior. Háború esetére a biztosító sem fizet.
2/9 A kérdező kommentje:
Mire kifizettük rá a drága hitelt, lebombázzák és elveszett egy élet munkája. :-(
2022. márc. 4. 09:47
3/9 anonim válasza:
Nem bombázzák le, NATO országot nem támad meg Putyin, mert akkor kapna a pofájára. Nem egy gyenge Ukrajnával találná szemben magát, hanem egy 30 országból álló katonai szövetséggel.
4/9 anonim válasza:
Jesszus emberek, fejezzétek be a kattogást. Itt egyelőre nyugalom van, semmi nem utal arra, hogy holnap vagy bármikor háború lenne az országban, ha csak az EU miatt nem keveredünk bele. Putyin magától nem fog Nato országot támadni. Ennyi az összes realitása.
5/9 anonim válasza:
Ez az eset az, hogy örülhetsz, ha életben maradsz. Háború végeztével szoktak segélyeket adni a megviselt országnak és megjelennek a befektetőcápák és újjá építenek mindent jó pénzért. Neked, mint állampolgár semmi nem jár.
6/9 A kérdező kommentje:
Csak hipotetikusan kérdeztem, én is remélem, hogy semmi sem lesz.
2022. márc. 4. 09:58
7/9 anonim válasza:
"Nem bombázzák le, NATO országot nem támad meg Putyin, mert akkor kapna a pofájára."
A vezérünk mást állít. :D
8/9 anonim válasza:
Ezért sem érdemes szerintem minden pénz lakásra költeni és feladni mindent érte. Persze lakni kell valahol, de én nem fogom az életemet feláldozni csak azért, hogy nagy házam legyen, inkább lakok kisebb helyen és utazgatok. Látni lehet, hogy egy pillanat alatt rombolják le, amiért az emberek évtizedeket dolgoztak és ez bármikor velünk is megtörténhet, ha nem ebben a konfliktusban, majd egy másikban. Nem lehet látni, hogy 20-30 év múlva mi lesz, mire a hiteled kifizeted.
9/9 anonim válasza:
Akinek a házát lebombázzák attól a bank sem fogja az aktuális törlesztőt követelni... A II. Vh. idején sem kapott senki semmit, örülhettél hogy túlélted az ostromot, megmaradt az életed és valamennyi az anyagi javaidból, bár sokaknak úgy kellett új életet kezdeniük hogy egyetlen vagyonuk a ruha volt amit éppen viseltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!