Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi értelme civil célpontokat...

Mi értelme civil célpontokat támadni?

Figyelt kérdés

Túl azon, hogy embertelen és az egész világ ellenszenvét kivívja?

Katonai előrehaladást nem jelent, csak egyre nagyobb gyűlöletet és elszántságot az ellenség körében.

Az oroszok ráadásul nagy százalékban oroszok lakta városokat támadnak, tesznek a földdel egyenlővé (Harkiv, Mariupol). Az ő életük sem számít? És ugye Grad rakétákról és kazettás bombákról van szó, tehát nem céltévesztésről, mert ezek a fegyverek csak tömegpusztításra jók.

Egyrészt itt a szerb taktika jut eszembe ami végül nem ért célt, pedig népfelkelők áltak szemben a jugoszláv néphadsereggel, ami Európa egyik legerősebb hadserege volt.

Másrészt itt mi lehet a vége ha végül nyernek az oroszok? A kiírtott, elüldözött ukránokat, helyi oroszokat Szibériából pótolják és el lesz felejtve minden?

(Igen, tudom az ukránok sem szentek)

2022. márc. 3. 10:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Akkor kevesebb lesz a nyugat bevétele a turizmusból.

A magyar infláció tényleg nem érdekel?

Tavaly 17 millió volt kerekítve 1000 gr arany, most meg 25 milla.

Ja?

2022. márc. 3. 15:15
 32/34 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem gazdasági jellegű, a határon jelenleg érkező nem ukránok pedig többnyire Ukrajnában tanuló külföldiek.
2022. márc. 3. 15:26
 33/34 anonim ***** válasza:

Ennyi?

Komolyan mondom, hogy rengeteg a néger közöttük, nézd meg a nyugatiban.

Teljesen ledermedtem.

Az arabot bevallom, nem tudtam kiszúrni, mert nem mentem annyira közel, de a négerek állati nagy számban nyomakodnak, azt messziról lehet látni.

2022. márc. 3. 15:30
 34/34 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt engedd el most
2022. márc. 3. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!