Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha rosszul fognak alakulni a...

Ha rosszul fognak alakulni a történesek Magyarországot mikor fogja elérni a háború?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 19:30
 1/3 DarthRevan20 ***** válasza:
100%

Szerintem alacsony ennek az esélye. Mert Magyar és Oroszország között nincsen konfliktus ha jól tudom.

Meg ha konfliktusban is lennénk velük, szerintem NATO országot nem merne megtámadni.

De a kérdésedre válaszolva, szerintem simán 1-2 hét alatt ide érne a háború.

2022. márc. 2. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
A gazdasági hatások érnek el, de a harccselekmények nem. Putyin nem fog megtámadni egy NATO tagországot, Ukrajnát akarja nem pedig világháborút.
2022. márc. 3. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Helytelen. Putyin a volt Szovjetuniót akarja visszaállítani, aminek tudtommal Magyaroroszág is a része volt sok egyéb országgal egyetemben.

Olyan alapon, hogy az oroszok lerohanták Ukrajnát, mert a szomszédjuk majd minket is lerohanhatnak meg Romániát és a többit, ha szegről-végről Oroszország szomszédai leszünk.

2022. márc. 4. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!