Magyarországon miért törölték el a katonaságot? Miértnem állítják vissza?
Nyilván szép és jó, hogy tagállam vagyunk és akármikor beüt a sz@r itt vannak, hogy a seggünket védjék..
De borzalom ahogy a magyar honvédség levan maradva akár létszámba akár fegyverzetileg.
Engem elszomorít örülnék, ha ez változna
Engem hiába soroznának be, én elmenekülnék. Ha elkapnak és besoroznak akkor megvárom, hogy fegyverhez jussak és magammal viszem a besorozóimat a halálba. Például:
index.hu/kulfold/2022/01/27/sorkatona-gyilkossag-ukrajna-zelenszkij/
Visszaállítanám
A sok elkényeztetett hajfestő ecsetfejű instafiúra ráférne egy kis kiképzés😂
Semmi értelme nem volt Magyarországon a sorkatonaságnak, a 3 hónap alapképzés arra sem jó, hogy tisztességes golyófogó legyél. Anno mi volt a sorkatonaság? F*szverés. Piálás, kártyázás, értelmetlen feladatok, körlet takarítás. Az hagyján, hogy az akkori fiatalokat nem nevelte rendre, de igazából sokuk még lezüllöttebb lett, mint mielőtt besorozták őket. Volt olyan ismerősöm aki, a sorkatonai szolgálat ideje alatt, felszedett 20 kg-ot, pedig nem is konyhára osztották be.
Szóval ez a duma, hogy majd jól gatyába rázza a fiatalokat, meg hogy rendre neveli, az egy orbitális nagy kamu. Jómagam, egy raktárt őriztem, egy olyan raktárt amiben csupa leselejtezett, rozsdás szarság volt. Már akkor nem volt jó ott semmi sem (régi géppuskák, gépágyúk és műszerek, kivétel nélkül mind használhatatlan. Minden poros, dohos, penészes, rozsdás és büdös volt). Ketten őriztük a semmit, egy olyan helyen ahol senki sem járt. Egész nap álltunk ott, valamint minden harmadik nap, hipóval mostuk le a penészt a falról és egyszer felsöpörtünk. Egy előnye volt, volt időm megtanulni szájharmónikán játszani, sok könyvet olvastam. Lőgyakorlaton voltunk EGYSZER, egy órát, abból 20 perc pofázás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!