Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi történik azzal aki megtagad...

Mi történik azzal aki megtagadja a behívóparancsot (normál civil ember, aki sosem volt katona és még sorkatona sem volt)?

Figyelt kérdés
Számít megtagadás esetén hogy az adott ország megnyeri vagy elveszti a háborút? Befolyásol ez bármit?
2022. márc. 1. 14:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

Úgy tudom amerikában sem végezték ki azokat, akik megtagadták a sorozást a vietnámi háborúban.

Én biztos, hogy megfenyegetném őket, hogy úgy sorozzanak be engem, hogy amint fegyverhez jutok azonnal lelövöm azokat, akik besoroztak engem, és akik ott akarnak tartani. (A fegyver kiegyenlíti az erőviszonyokat. Nem csak ők tudnak lelőni engem, hanem én is őket.)

Ez egy pont ide illő cikk:

index.hu/kulfold/2022/01/27/sorkatona-gyilkossag-ukrajna-zelenszkij/

Az biztos, hogy én soha nem fogok bevonulni harcolni. Ha lezárják a határokat akkor az erdőn keresztül menekülök.

Egy feminista nőközpontú társadalomért nem vagyok hajlandó harcolni, ahol a nőknek annak ellenére van szavazati joguk, hogy nem hadkötelesek, valamint hamarabb mehetnek nyugdíjba (7 évvel!), tovább élnek (7 évvel!) (azért élnek tovább a nők, mert a férfiak végzik a valódi, társadalomfenntartó, nehéz, egészségre káros munkákat). Így a nők kb. 14 évvel több időt tölthetnek nyugdíjban. Rohadtul igazságtalan. Utálom az embereket, a társadalmat. Nektek is erről kellene beszélnetek, meg a femináciknak! És még nyernek a férfiak halálán, mert megkapják az özvegyi nyugdíjat is, meg ki tudja milyen egyéb támogatást, ingyen pénzt, mert a nőket aztán nagyon tudják sajnáltatni.

A sorkatonaság az a legrosszabb, legaljasabb nemi diszkrimináció. A sorkatonaság = rabszolgaság. A férfiakat fizikai és lelki terrorban tartják. Pusztán nemi alapon elrabolják a férfiakat, és fegyverrel kényszerítik őket a halálba. Bezzeg a nőket nem! Mégis egyenlő jogiak vannak. Pontosabban többletjogaik vannak! A nők politikusként ott pöffeszkednek és beleszólnak az ország irányításába, és még női kvótákat is követelnek, a női társadalomnak meg szavazati joga van. Mindezek ellenére csak a férfiakat kötelezik a háborúba.

A nők jogainak egyensúlyban kellene lenni a kötelezettségeikkel, felelősségükkel. (Ha annyi a felelősségük, mint egy gyereknek, akkor a jogaik is annyi legyen, mint egy gyereknek.)

A társadalom minden egyes eleme, minden szempontból nőközpontú, férfiellenes, feminista. Én férfiként miért harcoljak és védjek egy olyan társadalmat, ami elnyom, kihasznál és gyűlöl engem, amiért férfi vagyok? Férfiként miért harcoljak és védjek egy olyan társadalmat, ami eldobhatónak, feláldozhatónak tekint? (Erre van egy angol kifejezés: "male disposability".)

www.youtube.com/watch?v=1pz_Y7XVWIw

www.youtube.com/watch?v=3cGPyIDYQzc&list=PLdAhj98---AYUAhkS8lFbx8tYTVV3X7gP&index=133

Férfiként csak saját magára számíthat az ember, mindenki csak kizsákmányolni és eltaposni akarja.

A nőkkel kapcsolatban azt se felejtsétek el, hogy az 1. világháborúban a nők az utcákat járták, hogy fehér madártollat adjanak azoknak a férfiaknak, akik nem vonultak be katonának és nem mentek meghalni a frontra, hogy ezzel alázzák meg a nem harcoló férfiakat. (Még a rokkant/öreg, tehát sorozásra nem alkalmas férfiakat is.) A feministák emellett követelték a férfiak besorozását. Na, ilyenek a nők. Ezt az aljasságot soha ne felejtsétek el!

A nők/feministák ellenezték az Equal Rights Amendment-et is, mert az tényleges jogi egyenlőséget jelentett volna, tehát a nők is hadkötelesek lettek volna, és a válóperes törvények sem lettek volna férfiellenesek, és a nők ezt nem akarták. A nők többletjogokat, privilégiumokat, felsőbbrendűséget akarnak, nem pedig egyenjogúságot, és pláne nem egyenlő felelősséget/kötelezettséget. Ez a feminizmus.

A nők magától értetődőnek tekintik, hogy megüthetnek egy férfit, és elvárják, hogy az ne üssön vissza.

A férfiak meg olyanok, hogy alapból egymás ellenségei. A férfiak simán hátba szúrják a legjobb barátjukat is, ha egy punci kerül a képbe, de a legkisebb nézeteltérésre is egymás torkának ugranak. A férfiak és a nők egyaránt férfiellenesek, nőközpontúak. A férfiak sokkal nagyobb esélyjel lesznek erőszakos támadás, gyilkosság áldozatai, mint a nők.

És akkor még az indokolatlan nőnapot is kötelező ünnepelni. A kommunizmusban szó szerint kötelező volt a nőnapot ünnepelni (bezzeg a férfiaknak meg kötelező sorkatonaság volt), de ma is nagy elvárás a nőnap.

A lényeg, hogy férfiként senkitől semmi jóra nem számíthatsz. Nos, a társadalom is ugyanígy számítson rám. Ezért sem adok vért soha.

Rohadtul idegesítő, frusztráló, gyomorgörcsöm van ezektől az igazságtalanságoktól és a rohadt emberiségtől. És az emberek teljesen normálisnak, természetesnek veszik, hogy ilyen igazságtalan, férfiellenes a társadalom. Senki egy szót sem szól ezekről a gondokról. Ez szinte ugyanannyira frusztráló. A társadalom gyökerestül nőközpontú.

Szóval az lenne a legjobb, hogyha minden férfi megtagadná a sorozást, a behívást és elmenekülne.

Ezen kívül nem szabad gyereket szülni, nem szabad szaporodni. Nem érdemli meg ez a söpredék emberiség. Antinatalizmus a megoldás. Amúgy is jobban jársz, ha nem csinálsz gyereket, mert több pénzed marad. A nőknek az is privilégiumuk, többletjoguk, hogy hazudhatnak a fogamzásgátlóról, és a férfiak akarata ellenére megszülik a gyereket és lopják a férfiak pénzét gyerektartás címen. Tehát a nők megint áthárítják a saját döntésük következményét, a felelősséget a férfiakra. (Ugyanúgy mint hogy nem hadkötelesek, de van szavazati joguk.) És akkor még nem is beszéltem a válóperes törvényekről és a többi férfiellenes törvényről.

Itt van két tökéletes videó erről a sorkatonaság megtagadása, behívó megtagadása témáról. Örülök, hogy vannak még értelmes gondolkodású férfiak a világon.

odysee.com/@Undead_Chronic:4/ukrainian-feminism-where-men-die-and:f

odysee.com/@Undead_Chronic:4/american-women-are-scared-that-men-won't:d

2022. márc. 2. 16:53
 22/22 anonim ***** válasza:
81%

Előző vagyok. Ezt még elfelejtettem hozzáírni.

Abortusz, sorkatonaság = Az "én testem, az én döntésem" is egy női privilégium, kiváltságos többletjog.

2022. márc. 2. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!