Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » "Ön fegyvert fogna a hazája...

"Ön fegyvert fogna a hazája védelmében?" - Kérdezi főcímlapján a Blikk. Nos, és Ti?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 14:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, megkaptam a SZJA-visszatérítést.
Igen, O1G 13. havi nyugdíj miatt.
Igen, hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok.
Fegyvereket Ukrajnába! Ellenzéki vagyok, megyek harcolni is..
Nem érdekel a politika.
Nem, félek. Nem félek.
Szélkakas vagyok: tegnap orosz, ma kína barát, és éljen Ukrajna.
Kell Kárpátalja, az Ukránok ellen harcolnék.
Nem olvasok, nézem az M1 híradót, olvasom az UFO magazint és a pókembert, ebből tájékozódom a világ dolgairól.
Mink is magyarok vadzsunk, dzsukel. Háhajjak meg...
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
A Kárpátaljáér igen, hogy a haza nagy legyen ismét. De csak úgy a hazáér a sok fővárosban élő panelp-ért a kisújjamat sem mozdítom meg
2022. márc. 1. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Arma3-ban en mar lejatszottam ezt a haborut - hard fokozaton :)))
2022. márc. 1. 14:03
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a válaszod, amilyen komolytalan a kiírás, annyiban komolyan is kérdezem, mert kb. ezek a "komoly" válaszok amiket ma innét-onnét hallok...
2022. márc. 1. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok hős típus. Nem sokra megyek vele ha egy marha nagy oszlopra felírják a nevem közben meg meghaltam. A hülye politikusok pedig akik harcba küldtek, mennek majd az adriára vitorlázni. Ezt a nagy l-f-szt.
2022. márc. 1. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Szegény Orbánnak színt kell vallania. "Manfred Weber: Orbán Viktor elképesztő kettős játékot űz Ukrajna ügyében"...a 7. válasz lehetőségedre reagálva.
2022. márc. 1. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem.
2022. márc. 1. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Oroszok ellen minek? Úgy is szétrakétáznak minket szlovákok ellen meg románok ellen inkább máshogy.vélekedek
2022. márc. 1. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Harcoljon az, aki kitalálta és létrehozta a helyzetet.
2022. márc. 1. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem láttam a nyomtatott verziót, de ha így van akkor a faxom a Blikkbe! Legyen már annyi esze a főszerkesztőnek, hogy nem hoz le pánikkeltő cikkeket. Az okés, hogy a háborút felhasználja mindkét oldal a politikai kampányában, de egy minimális etikettet be kellene tartani.
2022. márc. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!