Zelenszkij olyan, mintha nálunk Istenes Bence lenne a miniszterelnök?
50. “ Nekem az ukránok a románokkal vannak egy szinten.”
Nekem is, és le is sz@rnám magasról az összeset, ha nem éppen a mi ѕeggünket védenék a ruszkik ellen. Szerintem egy korrupt maffiaállam az ukrán (az ukrán határ mellett nőttem fel félig, úgyhogy nekem nem kell bizonygatni), ettől függetlenül nem szopkodom a ruszkik farkát. Megérdemlik az oroszok, hogy ѕеggbe legyenek rúgva, és SLAVA UKRAINI azért, amit az ukránok tesznek.
Igen, szerintem is az USA proxy háborúja ez, elavult NATO fegyverekkel, de ezt is lesz@rom mindaddig, amíg bárki, bármiért távol tartja tőlünk az orosz csürhét.
Mi az, hogy a mi seggünket védik az ukránok ?
Mi az, hogy távol tartani az oroszokat ?
Miért okoz neked fizikai fájdalmat, ha orosz szomszédság van ?
Ha az ukrán zászlós határőr oroszul ügyintéz, mikor át szeretnél menni hozzájuk, akkor oroszokkal, vagy ukránokkal érintkezel ?
Amikor Ukrajna névleg független ország, de a gyakorlatban oroszbarát ország volt, akkor sem volt egyetlen egy orosz katona állomásoztatva Záhonynál, készenlétben, Lisszabon lerohanására várva.
Én sem szopkodom az oroszok farkát, engemet csak ez az egyoldalú érzékenyítés, démonizálás, és dehumanizálás zavar, amit az oroszok kapcsán művelnek.
Ennyi erővel lehetne utálni mindenkit, a horvátokat, szerbeket, románokat, csehszkókat, és németeket, hogy ne csak az oroszok kapjanak.
52. Az oroszokat nem kell démonizálni, démonizálják ők magukat. Éppen megpróbálnak letarolni egy szuverén államot, háborús bűnök elkövetése közben. Az orosz ellenzék tagjait folyamatosan vonzza a gravitáció magas ablakokból, vagy éppen mérgezett teát isznak még külföldön is. Az oroszok itthon is végigerőszakolták az országot, elnyomásban tartottak bennünket 40 évig, és még most is az orosz titkosszolgálat irányítása alatt lévő ügynökök vannak hatalmon. Te ezt normálisnak tartod?
Magyarország helye az Európai Unióban van, és mindenkinek jobb, ha Oroszország meggyengül esetleg kivérzik vagy szétesik.
# 53
Te igenis démonizálsz másokat.
A második világháborús magyar szerepvállalásról mi a véleményed ? Mennyire ismered ?
Amit írkálsz, az kábé abból áll, hogy egyoldalúan inváziózták le az oroszok közép-európát, bármiféle előzmény nélkül, 1944-ben. Elegánsan elfelejtkezel a második világháborús előzményekről.
Mind Szovjet-Oroszországnak, mind az USA-nak hadat üzentünk. Ez jó döntés volt szerinted ?
És hogy viszonyult az akkori sajtó a politikai eseményekhez ?
Félre ne érts, én nem szidom habzó szájjal Horthy-t, nem is az ő hibájának tartom. Ugyanakkor a következménye kemény volt. Pedig volt alternatívánk. Miért nem éltek vele, ha a dédapád tisztviselő volt az akkori kormányban ?
Horthy Miklós nem kormányfő volt, hanem államfő. Kormányfő volt Teleki Pál, Bárdossy László, és Kállay Miklós.
A szovjet delegáció, amelyet a Vörös Hadsereg vezérkari ezredese vezetett, A.V. Geraszimov, ünnepélyesen visszaadta a Schweitzer altábornagy vezette magyar küldöttségnek az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc leverésekor a Orosz Császári Hadsereg által hadifogságba ejtett magyar ezredek zászlóit és lobogóit.
Emellé figyelmeztettek és ígérték, hogy ne haverkodjunk a németekkel, maradjunk ki a háborújukból, és pozitívan fogják elbírálni.
Nem éltünk a lehetőséggel. A többi pedig történelem, ahogy szokták mondani.
59. Ez eddig rendben van, de ki mondta, hogy most be kell feküdni az oroszok alá? Ennyire félsz, hogy megint ráfaragunk?
Mert a kakadu-féle külpolitikára tutti, hogy ráfaragunk. A mi bőrünket viszi ez a bolsevik ügynök a vásárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!