Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A nőknek előjoguk, hogy nem...

A nőknek előjoguk, hogy nem kell harcolniuk háború esetén? Miért kell hímestojásként bánni velük?

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 05:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
Hivatásos katonák lehetnek nők. Ők harcolhatnak? Ott nem probléma a hormonok? Szerintem csak tradicionális okai vannak, hogy a nőket nem sorozzák be. pl.. férfi nélkül még felől a gyerek... Vagy ha a férfi lakosság jelentős része eluszul a társadalom még képes reprodukálni magát, de ha a hölgyek halnának meg tömegesen már sokkal nehezebben.
2022. márc. 1. 07:06
 12/32 anonim ***** válasza:
56%

A nőknek közelharcban kevés az esélye a férfiakkal szemben, végül is azért is vannak a sportban is a férfiak, meg a nők külön kategóriában.

Aztán a női hullák, a gránátok által széttépett női testrészek sokkal demoralizálóbbak a katonáknak.

A különböző korokban ez így alakult ki, az ősember is védte az asszonyát, bár természetesen végveszélyben a nők is harcba szállhattak, de őket többnyire nem ölték meg, hanem elvitték ágyasnak, rabszolgának, nemegyszer pont ezért folyt a harc, hogy nőket szerezzenek magulnak, ez még a legendákban is megjelenik, például a Hunor-Magor énekben, vagy mint a Szabin nők elrablása.

Különösen a kifejezetten szép nők voltak mindig értékesek, azokért sokkal több hozományt kértek, amikor házasság útján 'eladták' őket, mert a nők sokáig árucikkek voltak, meg kellett őket fizetni és az értékes holmi nem való egy háborúba.

2022. márc. 1. 07:16
 13/32 anonim ***** válasza:
62%
Egy nőnek nem muszáj full contact közelharcot vívni egy férfi ellen. Viszont irányíthat drónt, lehet ugyanúgy vadászpilóta is.
2022. márc. 1. 10:27
 14/32 anonim ***** válasza:
38%

"A nőknek előjoguk, hogy nem kell harcolniuk háború esetén? Miért kell hímestojásként bánni velük?"

Te egy igazi FÉRFI lehetsz :)

Egyébként harcoltak nők is sikeresen, ennek a Kijevi kislánynak a szavait nyugodtan magadra veheted:

"Huszonöt éves vagyok, és mostanra már megöltem 309 fasiszta megszállót. Nem gondolják uraim, hogy túl hosszú ideje bújnak a hátam mögé?"

"Ljudmila Pavlicsenko"

2022. márc. 1. 11:38
 15/32 Oldfire ***** válasza:
60%
Hülyeség. Ukrajnàban rengeteg civil nő harcol AK47-sekkel
2022. márc. 2. 15:02
 16/32 anonim ***** válasza:
Meg is fognak halni.
2022. márc. 2. 15:09
 17/32 anonim ***** válasza:
29%

16 mind meghalunk, mondj valami újat.

Így legalább lesz valami hasznuk is.

2022. márc. 2. 15:12
 18/32 anonim ***** válasza:
25%

17

Mégis mi?

Az, hogy a képzett orosz katonák szétlövik a fejüket és a hulláikaz majd bulldózerral egybehordják és vagy leöntik benzinnel és elégetik, vagy szimplán elássák őket?

Nevelhettek volna gyereket, élhettlk volna az életüket még évtizedekig, a haláluk semmiben nem fogja befolyásolni a háború kimenetelét.

Az ő sorsuk semmiben nem változna, ha orosz lenne a kormányfőjük, vagy oroszbarát, vagy ukrán oroszellenes, tökmindegy, attól nem lesz sem pánzük, sem pasijuk, vagy csajuk a férfiaknak, csak meghalnak értelmetlenül és legfeljebb egy szemfüles riporter lefotózza a halott testüket elvéve a géppisztolyt, majd hergeli a közvéleményt, hogy az oroszok nőket gyilkolnak.

Semmi más hatása nem lesz a haláluknak.

A Zelenszkij vagy rövidesen meghal, vagy emigrál, oszt annyi.

2022. márc. 2. 15:24
 19/32 anonim ***** válasza:
57%

11:38

Ez is nem más, mint egy szokásos feminista girl power propaganda. Még háború idején is. Ez is egy újabb indok/érv arra, hogy a férfiak megtagadják a katonai szolgálatot és ne védjék meg a feminista társadalmat.

Inkább arról pofázz, hogy ha ilyen kemények a nők, akkor sorozzák be a nőket a férfiak helyett!

2022. márc. 2. 16:52
 20/32 anonim ***** válasza:
62%
Akar milyen harcias egy nő, esetleg még katona is, nincs esélye egy férfival szemben. Tisztelet a kivételnek persze. Én nem vagyok katona, de ha ilyenre kerülne a sor nem tudom, hogy mit csinálnék egy katonával szemben. Valószínűleg semmit mert tudom, hogy nem lenne esélyem. 160cm vagyok és 50kilo. Az erőfölény egy férfinak velem szemben óriási. Az én meglátásom szerint azért lehetünk itt mert a háborúk idején a nők megpróbálták életben tartani a már meglévő gyerekeiket és szülni.
2022. márc. 3. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!