Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehet találni képeket a...

Lehet találni képeket a szétlőtt/szétrobbantott An 225-ös repülőről?

Figyelt kérdés
A világ legnagyobb gépe volt, állítólag megsemmisült az ukrán-orosz harcban, rakéta találat érte a hangárat, amiben tárolták. Kíváncsi vagyok, mennyi az annyi, mennyire sérült a gép, de sehol sem találtam képeket.
2022. febr. 28. 17:34
 1/2 anonim válasza:
Még nem találtam róla képeket, valószínűleg ha egy kicsit biztonságosabb lesz a terep és ki tudnak menni fotózni, biztos raknak fel képet a maradványokról.
2022. febr. 28. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 mert biztos nem tudnak egy drónnal odarepülni... Ez egy nagy kamu. Semmi baja sincs a gépnek. Sajnáltatják magukat az ukránok. Van egy elmerogyott elnökük,neki köszönhetnek mindent. A 'saját' népe kellene szembe forduljon vele és azt mondja,hogy elég volt az értelmetlen halálokból.
2022. febr. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!