Csak bennem van olyan félelem az atommal való fenyegetőzés után, hogy a legmagasabb harckésztségbe állás után, balesetből, véletlenúl vagy kirohanásból valaki megnyomja a gombot???
Nem fog megtörténni...
Eleve egy atom töltet mire célba ér, idő, ha észleli az ellenség, le is szedheti.
Jajj Istenem Kérdező, mondd, hogy még nem töltötted be a 18-at és nem fogsz szavazni sem...
Ez egy jelképes szófordulat, hogy Putyin vagy akárki "rajta tartja a kezét a piros gombon". A valóságban nem így működik semmilyen tömegpusztító fegyver kilövése.
Még egy kenyérszeletelő gépen is van egy biztonsági gomb, hogy ne lehessen csak úgy véletlen elindítani a kést.
Egyébként engem nagyon kiborít a helyzet, féltem a gyerekem, stb, de az ilyen kérdések és néhány válasz annyira jókedvre derít ezekben a nehéz időkben, hogy könnyesre röhögöm magam. (Covidnal ugyanez volt, pl amikor vki féltette a covidtol a cirmi nevű macskáját, mert az tüsszögött. Akkor is nagyon be voltam szarva, de ezek a kérdések mosolyt csaltak az arcomra. Tök jó az emberi természet hogy még a leggazabb helyzeteket is humorral próbálja átvészelni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!