Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyire féltek most a háborús...

Mennyire féltek most a háborús helyzet miatt?

Figyelt kérdés

Mióta Putyin belengette az atomrakéták bevetését, konkrétan teljesen be vagyok feszülve, gyakorlatilag halálfélelmem van 2 napja.

Titeket hogyan érint az elmúlt pár nap? Én vagyok egyedül, aki ennyire be van fosva?

Tényleg iszonyatosan félek egy atomháborútól. Ennyire még sosem féltem semmitől.

2022. febr. 28. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Majd akkor kell aggódni, ha nato beleavatkozik
2022. febr. 28. 12:57
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Hát már el is kezdte. Fegyvereket, légvédelmi szirénákat, stb. küld. Ez nem beleavatkozás? Kimondatlan állásfoglalás Ukrajna mellett.
2022. febr. 28. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
A NATO 20 perce mondta hogy katonailag is beavatkozik. ...Innentől kezdve napok kérdése az atomháború...
2022. febr. 28. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
13# hat ez a haboru el fog tartani darabig, ha nem bombazzunk le egymast
2022. febr. 28. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
NEM lengette be Putyin a nukleáris töltetek bevetését! A készültséget emelte - de amúgy is készültségben van minden csapásmérő egység 50 éve egyfolytában. Ez csak egy kommunikációs blöff nem több.
2022. febr. 28. 13:15
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Atomháborútól nem félek, de azt sajnálom, hogy feluszították a civileket, nőket és gyerekeket, hogy csináljanak molotov koktélokat, ennek az lesz a vége, hogy rengeteg lesz majd a civil áldozat, ha az oroszok megrohamozzák Kijevet, mert sajnos az körvonalazódik és ha csak pár tankot sikerül felgyújtani, az oroszok lelőnek minden civilt, aki a szemük elé kerül, akárcsak itthon 56-ban, egyből legéppuskázták a suhancokat, ha közel került a harckocsihoz, meg kilőtték a háziasszonyt, ha kirázta a porrongyot a fél emelettel, de ez valamennyire érthető is, hogy odapörkölnek, ha a civilek is harcolni kezdenek.

Megindulhat a bombázás és a tüzérségi csapás is, ha visszaverik az ukránok a rohamot, minél tovább tart, annál több lesz az áldozat, a rombolás, a végén kő kövön nem marad.

Nagy felelőtlenség volt a civileket bevonni a harcba, meg fognak halni szegény szerencsétlenek, arról nem is beszélve, hogy a modern harckocsikra már nem igazán hatékony ez az egyszerű eszköz, de azért lehet szerencséjük vele, nem teljesen lehetetlen vele kinyírni egy tankot.

Én ettől félek elsősorban.

Egy atomháborúra roppant kicsi az esély, bízom abban, hogy azt mindenképpen elkerülik, lehetetlen, hogy a NATO beavatkozzon ilyen mértékben, hogy arra sor kerülhet.

2022. febr. 28. 13:16
 17/19 anonim ***** válasza:
#13 Nem mondott ilyet a Nato. Ha igen,akkor forrást kérek róla.
2022. febr. 28. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
Igazat írt a 13-as..Vadászgépeket adunk már Ukrajnának.
2022. febr. 28. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Na az nemigen lesz hosszú életű, akkora az orosz légifölény.
2022. febr. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!