Mennyire féltek most a háborús helyzet miatt?
Figyelt kérdés
Mióta Putyin belengette az atomrakéták bevetését, konkrétan teljesen be vagyok feszülve, gyakorlatilag halálfélelmem van 2 napja.
Titeket hogyan érint az elmúlt pár nap? Én vagyok egyedül, aki ennyire be van fosva?
Tényleg iszonyatosan félek egy atomháborútól. Ennyire még sosem féltem semmitől.
2022. febr. 28. 12:36
A kérdező szavazást indított:
Nem érdekel az egész.
Néha követem az eseményeket, párszor felkaptam a fejem.
Van bennem egy kellemetlen idegesség.
Szinte folyamatosan erre gondolok és halálfélelmem van.
43 szavazat
1/19 anonim válasza:
En is nagyon felek. Csutortok ota teljesen szet vannak cseszve a napjaim
2/19 anonim válasza:
Én nem félek,ugyanis a béke tárgyalás után vége lesz a háborúnak.
3/19 anonim válasza:
Van bennem némi aggodalom, pláne, hogy munkatársaim már azt tervezgetik, hogy fognak elmenekülni külföldön élő rokonaikhoz. Az én rokonságom meg hol él? Pakson, az atomerőmű mellett. :(
4/19 anonim válasza:
Én csak a szankciók miatti gazdasági károktól és káosztól félek.
5/19 anonim válasza:
3-as, nekem a szüleim kijelentették, hogy egy esetleges háború esetén ők nem mennek sehova, mert nem hazaárulok... Na most, akkor hogy gondolkodjak azon, hogy hova mennék, ha ők meg itt maradnának. Eleve az egész szürreális, hogy ezen kell gondolkodni.
6/19 anonim válasza:
Én is inkább a gazdasági vetülete miatt aggódom, ÉS persze maga a tudat, hogy háború van, és emberek halnak meg, családok mennek tönkre végleg...na ez utóbbi is borzalom!!!
7/19 anonim válasza:
Nem félek.
Természetesen hatással van rám is. Ledöbbentem, hogy ilyen megtörténhet itt a közelünkben. Sajnálom a szenvedő embereket. Sajnálom azokat, akik meghaltam. Teljesen mindegy, hogy magyar, ukrán, vagy orosz, vagy bármi más nemzetiségű.
Viszont félni nem félek. Egyenlőre. Én az a típus vagyok, aki akkor fél, ha már konkrétan van mitől félni.
8/19 anonim válasza:
Pedig Ursula von der kisasszony most jelentette be, hogy az EU fegyvereket és vadászrepülőket küldenek Ukrajnának. Ott a Twitterjén. Mit mondott Putyin? Bárki, aki beavatkozik......Az ukrán elnök nem akar megegyezni. Most követeli épp az EU tagságot gyorsítottban. Oroszok ezt nem fogják hagyni, ahogy a NATO-t sem.
9/19 anonim válasza:
#8 Hol írja hogy nem akar megegyezni? Sehol.
10/19 anonim válasza:
Mi lementunk a vidéki nyaralóba..Az első atombomba Moszkvától Pestig 16 perc alatt ér célba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!