A következő 24 (esetleg 48-72) órában tényleg eldőlhet az orosz-ukrán konfliktus sorsa, ahogy sok vezető állítja?
Azon fog eldőni, hogy az oroszok bevetik-e nehéztüzérséget, rakéta sorozat vetőket, thermobárikus bombáikat. Ha igen akkor nem tudnak az ukránok sokáig ellenállni!
Szerintem be fogják vetni ezeket a fegyvereket, ahogyan nőnek a veszteségeik, és nő az ukrán ellenállás. Nem lesz más választásuk, ha el akarják kerülni a könnyű páncélos gyalogságuk tömeges elvesztését.
Szerintem Kijev a következő 24örában elesik!
A civil lakosságnak utat nyitottak az oroszok, akik maradnak azokkal szemben már nehéztüzérséget is be fogják vetni.
Utána megindul az orosz főerő, amely most kb, 30 km-re van Kijevtől.
Fegyverszünetre ne számítsunk. Putyin mindenre gondolt.
Ha már csendesedne ez a háború, akkor szerintem Putyin nem mozgósította volna a határhoz a Fehér Oroszokat, vagy pedig nem küldte volna rá Ukrajnára a Csecsenieket. Nem hozta volna készenlétbe a Nukleáris fegyvereket sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!