Komolyan egy sima molotov koktéllal kilehet ütni az orosz tankokat? Ennyire nem gondoltak a tervezésnél?
Én voltam az egyetlen, aki linkeket hozott az állításaira. :)
Szóval nem, itt te hazudsz. :)
Mit tartalmaz?
Mit reszelnek, gyalulnak ott a káposztát?
Uhh, nem gondoltam volna, hogy ilyen hülye vagy. Max annak az érvnek lett volna értelme, hogy "ha mérnök lennél, aki tankot tervezett".
Azért mert 5 évesen beleültetett apuci a játék tankba még nem tudod, hogy egy igazi hogy műküdik, hol és melyik része mit csinál.
A régi harckocsik ellen hatásos volt - főleg a benzinüzeműek ellen. A T-55 ellen is jó volt ha a hűtőt találta el, akkor átmenetileg leállt tőle a jármű.
A mostani harckocsikat már nem csak páncéltörő fegyverek, aknák ellen "méretezik" hanem molotov-koktélok, gyújtótöltetek ellen is. Azok ellen már semmit sem ér, max. "elvakítja" kis időre a szenzorokat amíg a benzin el nem ég. Harckocsi ellen, BTR, páncélozott jármű ellen semmit sem ér, max. ha a jármű belsejébe dobják be (ahhoz viszont nyitva kellene lennie valamelyik búvónyílásnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!